Ані Лорак майже через рік згадала про рідних у Києві: пожалілась, що дзвінком їй завадили святкувати Новий рік

Скандально відома українська співачка опублікувала допис на особистій сторінці, в якому заговорила про свого брата, який нині перебуває у Києві. Зірка зауважила, що дзвінок "затьмарив" їй момент святкування Нового року

Ані Лорак здобула шалену популярність серед української авдиторії, втім не такої слави хочеться всім зіркам. Так, для українців співачка буквально стала уособленням зрадливого мовчання, адже майже за рік повномасштабної війни вона не сказала ні слова та досі не може визначитись зі своєю позицією. Втім, часто зірка публікує неоднозначні дописи. Цього разу Ані Лорак здивувала навіть тих, кого, здавалося б, не “пробити”.

Новий допис на сторінці співачки

Сьогодні, 1 січня, знаменитість опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм допис українською мовою, в якому висловилась про свого брата, який залишається жити в українській столиці. Зірка зазначила, що вона подзвонила йому, аби привітати з прийдешнім Новим роком, проте в слухавці почула не веселий сміх від святкування настання 2023 року, а вибухи. У момент їхнього “зідзвону” брат Ані Лорак сидів у підвалі.

Ані Лорак на особистій сторінці висловилась про свого брата, який зараз залишається у Києві
Ані Лорак на особистій сторінці висловилась про свого брата, який зараз залишається у Києві

Скандально відома співачка зауважила, що минула ніч попри всі гучні святкування навколо стала для неї неоднозначною. Артистка говорила про роздвоєність почуттів та неоднозначність ситуації, втім так і не зазначила, що майже рік на території її рідної країни триває повномасштабна війна, а ледве не кожне місто щодня обстрілюється.

Мені було болісно спілкуватися з братом в той час, як він ховався у підвалі з пляшкою під звуки бомб… Страх, гнів і безсилля від усієї цієї ситуації затьмарили момент, який мав би стати святом

– зазначила на особистій сторінці скандально відома співачка Ані Лорак.

Скріншот нового допису колись популярної в Україні співачки
Скріншот нового допису колись популярної в Україні співачки

Артистка підсумувала свій допис сподіваннями на те, що Новий рік принесе кожному можливість об’єднатись зі своїми рідними за одним столом. У коментарях до нового допису Ані Лорак на знаменитість буквально зрушилась хвиля хейту. Зі зрозумілих причин, як от, наприклад, відсутність конкретики, підписники були в люті.

Скріншоти коментарів під новим дописом Ані Лорак
Скріншоти коментарів під новим дописом Ані Лорак

Схожі статті

Цей пиріг з лаваша нагадує хачапурі, тільки готується набагато швидше. Чоловік випрошує 7 днів на тиждень

Ароматна та неймовірно смачна ачма з сиром чудово доповнить ваш щоденний раціон, а домашні будуть задоволені та нагодовані. Скоріше записуйте рецепт!

Помер батько Ані Лорак: артистка відреагувала на смерть рідної людини та показала своє фото з татом

Відома артистка Ані Лорак відреагувала на новини про смерть свого тата. Знаменитість опублікувала в соцмережі їхнє спільне фото та поділилась власними емоціями з приводу новини.

Коли вдома є старий лаваш та 1 яйце, готую цю просту закуску: рецепт моєї ледачої “подружайки”. Ділюсь

Здивувати гостей можливо, якщо знати правильні рецепти. Розповідаємо про найсмачнішу закуску з яєць і старого лаваша, з яких можна приготувати кулінарний шедевр.