У мережі з’явилось новорічне привітання Алли Пугачової лише для “своїх”: говорила про втечу з росії (ВІДЕО)

Нещодавно у мережі з'явилось відео, яким російська співачка вітала своїх друзів. Пугачова позувала у жовто-блакитному наряді та розповідала про свій моральний стан після виїзду за кордон

Після початку повномасштабного вторгнення російської армії на суверенні території України шоубізнес, і український, і російський, і навіть світовий, розділився на декілька таборів. Алла Пугачова не підтримала рішення кремлівського режиму почати наступ на незалежну державу, за що артистку буквально зненавиділи мільйони тих, хто все життя співав її пісні. Артистка не захотіла залишатись жити у державі, де її та її родину переслідують, тому виїхала за кордон.

Зараз Примадонна мешкає в Ізраїлі. Раніше у мережі з’явились фотографії тимчасового ізраїльського паспорта зірки, тому публіка зробила висновок, що додому артистка повертатись не збирається. Так, знаменитість не часто виходить на зв’язок зі своїми шанувальниками, проте кожен її меседж спричиняє справжній резонанс у мережі. Так сталось і з новорічним зверненням Пугачової.

Алла Пугачова звернулась до своїх шанувальників і друзів з нагоди Нового 2023 року
Алла Пугачова звернулась до своїх шанувальників і друзів з нагоди Нового 2023 року

2 січня мережею почав гуляти відеоролик, на якому відома російська співачка позує в жовто-блакитному одязі – джинси світлого синього відтінку ідеально комбінувались з жовтою пухнастою шубою знаменитості. У новому відео Примадонна говорила про те, з ким зустріла Новий рік, а також про те, як себе почуває після виїзду зі своєї рідної країни.

Алла Пугачова зізналась, що в її розумінні “щастя” означає саме те, що вона наразі відчуває. Зірка зізналась, що вона наразі почувається абсолютно вільною. Примадонна зізналась, що за кордоном мешкає зі своєю родиною. До того ж, продовжила російська співачка, вона була рада зустріти Новий рік у компанії людей, які її повністю та абсолютно розуміють, а також “мають совість, честь, гідність”.

У моєму розумінні щастя – це те, що я зараз відчуваю. Я вільна, я з сім’єю разом

– зазначила артистка.

Нагадаємо, що до Ізраїлю знаменитість переїхала після того, як її чоловік, відомий російський гуморист і пародист, Максим Галкін публічно засудив напад росії на Україну та почав кепкувати з дій кремлівського режиму. Співачка забрала їхніх спільних дітей Лізу та Гаррі разом, а ось старша донька Пугачової Орбакайте залишилась у росії.

Схожі статті

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.