Влад Яма, Олег Винник та інші зірки, які виїхали з України після 24 лютого і не збираються повертатися

З початку повномасштабної війни в Україні мільйони українців були змушені поїхати за кордон, в тому числі і знаменитості. Більшість вже повернулися на Батьківщину, але є і ті, які поки не мають намірів повертатися в Україну.

Війна в Україні змусила мільйонів українців шукати прихисток за кордоном. Цікаво, що хоч війна ще не закінчилась, однак більшість людей вже повернулися на рідну землю. Втім, є і ті, які почали будувати життя за кордоном і наразі не мають наміру повертатися в України. Серед таких людей є і багато знаменитостей.

Олег Винник

Олег Винник розповів про жінку на ім'я Жанна, яка займає особливе місце в його серці
і Зірки, які виїхали з України після 24 лютого і не збираються повертатися: Олег Винник

Відомого українського співака Олега Винника публіка часто називає втікачем. Артист після 24 лютого просто зник з інформаційного простору і досі відкрито не сказав, де він знаходиться і чим займається. Лише через 4 місяці війни представниця артиста повідомила, що він знаходиться у Німеччині, начебто на лікуванні. Правда це, чи ні, достеменно не відомо, втім повертатися Олег в Україну поки не планує.

Влад Яма

Влад Яма з яскравим жіночим макіяжем став схожим на Джамалу
і Зірки, які виїхали з України після 24 лютого і не збираються повертатися: Влад Яма

Відомий український хореограф Влад Яма виїхав з України до США ще 24 лютого. Чоловік рідко виходить на зв’язок з українськими прихильниками, але не приховує, що поки що не планує повертатися додому.

Лідія Таран

45-річна Лідія Таран зробила стрижку боб-каре та носить її без укладки
і Зірки, які виїхали з України після 24 лютого і не збираються повертатися: Лідія Таран

Ведуча ТСН Лідія Таран разом зі своєю донькою Василиною після початку повномасштабної війни в Україні виїхали до Франції. Там донька ведучої пішла у місцеву школу. Схоже, Таран навіть не планує повертатися до України, адже вона вирішила навчатися у французькому університеті. Лідія зізнається, навчання їй дається непросто.

Ольга Фреймут

Оля Фреймут вперше за довгий час показала молодшу доньку від продюсера
і Зірки, які виїхали з України після 24 лютого і не збираються повертатися: Оля Фреймут

Ольга Фреймут через війну в Україні виїхала з дітьми до Лондону. Жінка зізнається, що мріє повернутися на Батьківщину, втім не може наражати на небезпеку своїх маленьких дітей. Цікаво, що Ольга не оформлювала статус біженки і вже навіть знайшла роботу у Лондоні. Так, Фреймут Sunday Express, де пише щотижневу колонку про Україну.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.