Обрали молоденьких: Павлік, Захур, Комаров та інші зіркові чоловіки, які взяли собі в дружини юних красунь

Пари, які мають велику різницю у віці, рідко проживають довге і щасливе подружнє життя. Втім, невтішна статистика не зупиняє закоханих, які люблять один одного, незважаючи на цифри в паспорті.

В українському шоу-бізнесі немало пар з великою різницею у віці. Деякі із них щасливі в шлюбі вже багато років і розлучатися не збираються.

Віктор Павлік

Павлік з Репяховою показали, як прикрасили дім до Нового року
Зіркові чоловіки, які взяли собі в дружини юних красунь: Віктор Павлік

У всьому українському шоу-бізнесі Віктор Павлік має наймолодшу дружину. Різниця у віці з його 4-ю дружиною Катею Репяховою сягає аж 29 років. Одружилися вони у 2020 році, а в 2021 – у подружжя народився первісток, хлопчик Михасик.

Стосунки Павліка і Репяхової окутані скандалами і плітками, адже деякий час дівчина була коханкою артиста. Заради юної дівчини Віктор Франкович розлучився зі своєю третьою дружиною Лорою Созаєвою.

Мохаммад Захур

Як виглядає свекруха Камалії – мама Мохаммада Захура
Зіркові чоловіки, які взяли собі в дружини юних красунь: Мохаммад Захур

Пакистанський мільярдер Мохаммад Захур 19 років назад взяв собі в дружини українську красуню Камалію. Співачка молодша за свого чоловіка аж на 20 років. Втім, артистка зовсім не сумнівалася, коли Захур її покликав заміж, а трапилось це через 3 місяці після їхнього знайомства.

Дмитро Комаров

Олександра Кучеренко і Дмитро Комаров
Зіркові чоловіки, які взяли собі в дружини юних красунь: Дмитро Комаров

Телеведучий-мандрівник Дмитро Комаров одружився таємно на володарці титулу “Міс Україна-2016” у 2019 році. Дружина Дмитра Олександра Кучеренко молодша за свого чоловіка на 15 років. Коли вони почали зустрічатися, дівчині було всього 18 років. Втім, подружжя запевняють, що зовсім не відчувають різницю у віці.

Вадим Буряковський

Оля Полякова вперше прокоментувала розлучення з чоловіком
Зіркові чоловіки, які взяли собі в дружини юних красунь: Вадим Буряковський

Вадим Буряковський – український бізнесмен, який вже 18 років одружений з Суперблондинкою Олею Поляковою. Чоловік старший за співачку на 15 років, проте це не завадило їм побудувати міцний шлюб і стати батьками двох доньок: 17-річної Маші і 11-річної Аліси.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.