Чому Дан Балан покинув Тіну Кароль: вся правда про стосунки артистів та справжню дружину молдавського мачо

Дан Балан і Тіна Кароль по-справжньому розчарували своїх прихильників, коли зізналися, що вони не є парою. Виявилось, закоханих вони вдавали лише на камеру.

За любовною історією молдавського виконавця Дана Балана і української співачки Тіни Кароль публіка спостерігала у 9-му сезоні проєкту “Голос країни”. Тоді Балан і Кароль були одними із суддів шоу. Глядачі відразу помітили особливий інтерес молдавського мачо до української красуні. Та і сама Тіна кокетувала з Даном Баланом.

Шанувальники Тіни Кароль і Дана Балана дійсно повірили у справжність почуттів між артистами і були впевнені, що дві самотні душі нарешті знайшли своє щастя.

Мама Дана Балан показала свого коханого чоловіка
Чому Дан Балан покинув Тіну Кароль

Втім, “кохання” закінчилось, як тільки закінчився проєкт. Вже після закінчення “Голосу країни” продюсер шоу Завадюк зізнався, що романтична лінія між суддями проєкту була всього лише сценарієм. Таким чином продюсери “Голосу” хотіли підвищити рейтинг шоу і в них це вийшло.

Цікаво, що після того, як Завадюк збовкнув правду, Кароль і Балану довелося виправдовуватись перед своїми прихильниками. Артисти написали у своїх соціальних мережах практично однакові пояснення, начебто з самого початку це дійсно був сценарій, але згодом вони відчули реальну симпатію один до одного.

Тіна Кароль і Дан Балан два сезони Голосу країни демонстрували кохання
Чому Дан Балан покинув Тіну Кароль

Втім, вже зараз можна сміливо запевнити, що стосунків між Баланом та Кароль не було і немає. Після закінчення “Голосу країни” Балан поїхав у Молдову і з Кароль його більше ніхто не бачив.

Варто відзначити, що на Батьківщині Балана йому приписують іншу жінку. Так, відомо, що співак був одружений з румунською моделлю Еллою Крупеніною і у них навіть є спільний син на ім’я Алан.

Дружина Дана Балана
Як виглядає справжня дружина Дана Балана

Сам Дан Балан приховує своє особисте життя, адже не хоче порушувати свій образ ловеласа та мачо.

Популярне

Схожі статті

Без нього чай пити не можемо. Найкращий десерт: пишний і ніжний бісквіт. Навіть розпушувача не треба

Пишний і повітряний бісквіт із рум'яною скоринкою - найочікуваніший десерт для сімейного чаювання. Вам для його приготування навіть не знадобиться розпушувач. Випічка вийде з першого з першого разу.

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.