Як виглядає розлучниця, яка поклала кінець шлюбу Вакарчука і Фонарьової: народила артисту сина і доньку

Святослав Вакарчук 20 років був одружений з жінкою на ім'я Ляля Фонарьова. Втім, батьком його зробила інша жінка. Саме заради неї чоловік покинув дружину.

Фронтмен гурту “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук завжди тримав своє особисте життя при собі і ніколи не був учасником сімейних скандалів. Втім, у 2021 році артист вразив публіку зізнанням про розлучення з дружиною, з якою прожив у шлюбі 20 років. Святослав не став називати реальну причину розлучення з Ляльою Фонарьовою, але запевнив, що підтримує вже з колишньою дружиною гарні стосунки і попросив не задавати зайвих запитань.

Святослав Вакарчук і Ляля Фонарьова
Святослав Вакарчук і Ляля Фонарьова

Однак, вже через декілька місяців після заяви про розлучення, стала відома реальна причина розбрату в сім’ї Вакарчука. Виявилось, що у Святослава з’явилася інша жінка. Ба більше, вона подарувала йому довгоочікувану дитину. Святослав Вакарчук став батьком хлопчика вперше у 47 років.

Влітку 2022 року Святослав Вакарчук повідомив, що у нього народилася донька. Дівчинку назвали Соломією.

Хто ж та жінка, яка подарувала радість батьківства музиканту у зрілому віці?

Незважаючи на те, що Святослав Вакарчук не розкриває ім’я своєї нової дружини, в Мережі вже давно здогадалися, хто ця особа.

Так, обраницею Вакарчука являється виконавча продюсерка компанії Radioaktive Film Євгенія Яцута. Євгенія і Святослав знайомі вже багато років, адже жінка продюсувала кліпи “Океану Ельзи”. Жінці 40 років, вона має доньку від попереднього шлюбу і офіційно розлучена. Відомо, що у 2021 році Євгенія народила сина, а у 2022 – доньку. Тож всі факти збігаються.

Як виглядає нова обанниця Вакарчука
Як виглядає нова обанниця Вакарчука

Варто відзначити, що за 20 років шлюбу Святослава Вакарчука з Лялею Фонарьовою у них не було спільних дітей. Втім подружжя разом виховували доньку Лялі від першого шлюбу.

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.