Володимир Остапчук після розлучення з Горняк згадав свою першу дружину Олену Войченко: “Наробив дурниць”

Володимир Остапчук, який вочевидь розлучився зі своєю другою дружиною, розкаявся за скандали з першою обраницею, з якою жив у шлюбі 10 років.

Особисте життя відомого українського телеведучого Володимира Остапчука окутане скандали та інтригами. Ще 2 роки назад чоловік зі скандалом розлучався зі своєю першою дружиною Оленою Войченко. Вони прожили 10 років в шлюбі і розлучились через зраду чоловіка. Володимир знайшов собі іншу жінку Христину Горняк, з якою одружився за пару місяців після розлучення з Войченко.

Перша дружина Володимира Остапчука Олена Войченко
Як виглядає перша дружина Володимира Остапчука Олена Войченко

Тоді Остапчук виніс на загальний осуд всю брудну білизну. Чоловік привселюдно заявляв, що колишня дружина ховає від нього дітей і заявляв, що вона психічно неврівноважена.

З того часу пройшло 2 роки. Тепер Остапчук розлучився вже вдруге з тією самою жінкою, яка зруйнувала його перший шлюб Христиною Горняк.

Схоже, на цей раз Володимир Остапчук вирішив розлучитися по-тихому. Адже досі ні він, ні його друга колишня дружина Христина Горняк не прокоментували своє розлучення.

Володимир Остапчук недовго забував свою колишню дружину Христину Горняк
Як виглядає друга дружина Володимира Остапчука

6 січня Володимир Остапчук зробив на своїй сторінці в Інстаграм допис, який здивував публіку. Чоловік вперше за весь час зізнався, що наробив багато помилок по відношенню до своєї першої дружини Олени Войченко.

Остапчук після розлучення з Горняк згадав свою першу дружину Олену Войченко
Остапчук після розлучення з Горняк згадав свою першу дружину Олену Войченко

Багато запитань про Олену, дітей і наші нинішні стосунки. Я наробив багато дурниць. Є речі, які не слід було казати чи робити, ніколи і нікому. Мені за них прикро і соромно, але це був я. Тому відповідальність за них несу я сам повністю і ще довго нестиму.

, – написав Володимир Остапчук.

Користувачі Мережі в коментарях припустили, що останні 2 роки Володимира проти першої дружини намовляла його друга дружина Христина Горняк. А тепер, після розлучення, чоловік начебто зрозумів, що був неправий.

До слова, Володимир Остапчук наразі знову не самотній. Чоловік проживає разом з дівчиною на ім’я Катерина, яка молодша за нього 16 років. Їй 22 і вона журналістка. З огляду на те, що Остапчук тільки нещодавно розлучився з другою дружиною, можна припустити, що і в цьому випадку причиною розлучення стала молода коханка.

spot_img

Схожі статті

Паштет із оселедця з плавленим сирком та морквою: готувати просто, а куштувати смачно. Можна мазати на хліб

Приготувати смачний та ситний паштет можна не тільки з мʼяса, а й з риби, а саме – з оселедця. Додавши декілька простих інгредієнтів можна приготувати справжню смакоту.

І мʼяса не треба, навіть такі розлітаються на ура: капустяні котлети зі смаком мʼясних. Чоловік не розпізнав

Якщо потрібно приготувати смачну та ситну страву без мʼяса, цей рецепт капустяних котлет стане чудовою альтернативною звичайним мʼясним котлетам. Вони не менш смачні, а готуються просто. 

Після розлучення з другою дружиною 49-річний Василь Вірастюк часу дарма не гаяв: “У мене народився 4-й син”

Василь Вірастюк ще не встиг завершити процес розлучення з колишньою дружиною Інною, як на найсильнішу людину планети накотила нове кохання і навіть з'явився нащадок.