Аліна Гросу вперше прокоментувала розставання з російським актором Полянським: “Це було моєю помилкою”

Українська співачка Аліна Гросу вперше чітко дала зрозуміти, що розірвала стосунки з російським актором Романом Полянським. З ним артистка будувала стосунки після розлучення з першим чоловіком.

Відома українська співачка Аліна Гросу у свої 27 років має досить бурхливе особисте життя. Дівчина вже встигла вийти заміж, розлучитись, представити публіці нового бойфренда і знову залишитись самотньою.

Так, у 2019 році співачка стала дружиною молодого бізнесмена Олександра Комкова. Їхній шлюб не протривав і півроку. У 2020 році Аліна Гросу вразила публіку не лише новиною про розлучення, а й тим, що представила нового коханого. Обранцем співачки став відомий російський актор Роман Полянський. Чоловік старший за Аліну на 10 років, розлучений та має доньку.

Аліна Гросу та Роман Полянський
Аліна Гросу вперше прокоментувала розставання з російським актором Полянським

Гросу всіляко висвітлювала свої стосунки з Полянським: вони давали спільні інтерв’ю і навіть записали спільну пісню про кохання. Закохані завжди були разом, чоловік навіть супроводжував кохану на всі її концерти.

Втім, все змінилося після початку повномасштабної війни в Україні. Прихильники помітили, що Гросу не публікує більше спільних фото та відео з Полянським в соціальних Мережах. Так і поповзли чутки, що вони розійшлися.

Довгий час Аліна Гросу відмовлялася коментувати ситуацію з Полянським, але нещодавно дала чітко зрозуміти, що вони не разом.

Так, відповідаючи на питання підписників в Інстаграм, Гросу написала, що жаліє, що виставляла особисте життя на показ. Також артистка заявила, що зовсім не сумує за Романом.

Аліна Гросу вперше прокоментувала розставання з російським актором Полянським
Аліна Гросу вперше прокоментувала розставання з російським актором Полянським

Причина розбрату Гросу і Полянського наразі не відома, також невідомо, чи російський актор досі знаходиться в Україні, чи виїхав до росії. Останні 2 роки чоловік жив та будував кар’єру в Україні, адже тут будував стосунки з Гросу.

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.