Ексфаворит Огнєвіч Свечкоренко разом із нареченою повідомив фанатам хороші новини: “Тест на вагітність треба”

Учасник другого сезону Холостячки зі Златою Огнєвіч заінтригував шанувальників. Наречена Романа Свечкоренка зробила тест на вагітність і повідомила фанатам хороші новини

Після завершення знімання другого сезону популярного реаліті-шоу “Холостячка” долі всіх учасників, а також головної героїні проєкту, склались по-різному. Так, наприклад, ексфаворит Злати Огнєвіч Роман Свечкоренко знайшов свою кохану та вже встиг зробити їй пропозицію. Валерія, наречена колишнього учасника Холостячки, сказала так, тому закохані вже планують своє весілля.

Проте, схоже, що доля має свої плани. На особистій сторінці Роман Свечкоренка в соціальній мережі Інстаграм з’явились загадкові Історії, з яких шанувальники запідозрили, що наречена психолога та блогера може бути вагітною. Подробицями, а також результатами тесту, Роман поділився в особистому блозі.

Роман Свечкоренко зі своєю нареченою Валерією натякнули на вагітність
Роман Свечкоренко зі своєю нареченою Валерією натякнули на вагітність

Спершу ексучасник “Холостячки” повідомив, що його кохана занепокоїла його з самої ночі. Так, Валерія погано себе почувала та розбудила свого нареченого тричі. Саме тому закохані сильно переймались та вирішили врешті-решт звернутись до лікарів. Втім, шанувальники порадили парочці спершу зробити тест на вагітність.

Свечкоренко повідомив про погане самопочуття своєї нареченої
Свечкоренко повідомив про погане самопочуття своєї нареченої

Ексучасник Холостячки-2 показав кадри, як вони з коханою прямують до лікарні, а також повідомив, чим завершився похід до лікаря. Роман Свечкоренко зазначив, що нічого конкретного їм повідомити не змогли, тому вони вирішили наступного дня ще раз навідатись до клініки, аби пройти повне обстеження.

Історії з Інстаграму Свечкоренка
Історії з Інстаграму Свечкоренка

Доки шанувальники продовжували радити Романові та його нареченій Валерії придбати та зробити тест на вагітність, кохані вже навідались до аптеки. Так, далі Свечкоренко опублікував більш загадкові Історії та створив ще більше інтриги. Врешті-решт кохані поділились результатами тесту. Виявилось, що Валерія наразі не вагітна. Роман Свечкоренко зазначив, що він мав рацію – схоже, психолог одразу припускав, що таке неможливо. Втім, реакція його нареченої була невтішно. Схоже, що Валерія засмутилась через результати тесту на вагітність.

Роман Свечкоренко поділився результатами тесту на вагітність
Роман Свечкоренко поділився результатами тесту на вагітність

Схожі статті

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.