Син Андрія Шевченка захоплюється футболом: чи розділяють пристрасть до боксу сини Віталія Кличка

Другий син Андрія Шевченка Крістіан мріє стати таким же знаменитим футболістом, як його батько. У боксера Віталія Кличка відразу двоє синів, та жоден із них не надів боксерських рукавичок. Які уподобання мають хлопці?

Крістіан, син Андрія Шевченка

Схоже, на футбольному небосхилі найближчим часом запалає нова зірка. Зважаючи на татові гени, у Крістіана є всі шанси заволодіти золотим м’ячем, як татусь. Другому сину Андрія вже 16 років. Донедавна талановитий хлопчина відвідував академію лондонського “Челсі”. А з грудня 2022 року перекочував у не менш відомий ФК “Тоттенхем”.

Один із синів Андрія Шевченка вирішив піти по стопах батька

Наставником Шевченка-молодшого став Яя Туре. Він свого часу грав за “Барселону” і донецький “Металург”, якого нині вже не існує в природі зі зрозумілих причин. Напевно, до подібного рішення хлопця підштовхнули оглядини гравців категорій U-16. Оскільки за їх результатами підписання контракту з “Челсі” не відбулося, було прийнято рішення змінити клуб.

Сини Віталія Кличка

У мера столиці з колишньою дружиною Наталею Єгоровою двоє синів Єгор і Максим. До війни Віталій мріяв, що старший нащадок по закінченні Великобританського університету стане служити в українській армії. Звісно, мама Єгора-Данила була категорично проти подібного випробування. Тепер, напевно, і сам тато відмовився від подібної ідеї. Адже 22-річний Кличко вже отримав диплом, а у військовій формі його ніхто не бачив. А от за алігаторами у маямському парку Еверглейдс Єгор доглядає залюбки.

Сини Віталія Кличка не захотіли бути боксерами

Максиму-Олександру 17 років. Він і його сестра Єлизавета ще гризуть граніт науки в Англії. Парубок вже вимахав до 215 см, перерісши і тата, і знаменитого дядька Володимира. У зв’язку з таким зростом учня зарахували до баскетбольної команди.

Донька Віталія Єлизавета-Вікторія теж не відстає від братів. За зростом дівчина давно перегнала маму-модель на цілу голову.

Популярне

Схожі статті

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.

Показую, як приготувати соковиту та м’яку буженину: правильно підібрані прянощі — ключ до смачного м’яса

Ароматна буженина з прянощами стане справжньою прикрасою святкового столу. Приготувати таке м'ясо дуже просто, і сьогодні ми поділимось вдалим рецептом.

Як виглядає і чим займається 24-річний син Ірини Білик: весь в татуюваннях і з довгим волоссям (Фото)

Старший син відомої української співачки Ірини Білик Гліб виріс таким же творчим і харизматичним, як і його зіркова мама. При цьому хлопець уникає надмірної публічності.