Російська сцена втрачає таланти: Алла Пугачова, Максим Галкін, Віра Брежнєва, Семен Слєпаков та інші емігранти

З початком повномасштабного вторгнення росії на територію України багато російських зірок покинули країну-терористку і назавжди виїхали до Європи. Хто більше не виступить на російській сцені, читайте далі в матеріалі.

Після початку повномасштабної війни в Україні знаменитості росії поділилися на 3 табори. Перші, а їх більшість, вирішили просто мовчати про події та продовжили жити та працювати в росії. Другі – публічно підтримали війну і дії російської влади, а треті – виступили проти війни, підтримали Україну та виїхали з країни-терористки.

Максим Галкін та Алла Пугачова

Алла Пугачова показала вигляд зі свого вікна в Ізраїлі, куди переїхала з Галкіним
Зірки, які назавжди виїхали з росії: Максим Галкін та Алла Пугачова

Зіркове подружжя ще з перших днів повномастабного вторгнення виступили проти війни та засудили дії російської влади. В лютому 2022 року Галкін з Пугачовою та дітьми виїхали до Ізраїлю, втім перед навчальним роком Пугачова з двійнятами Лізою та Гаррі все ж повернулися до свого дому в росії, щоб діти пішли до школи. Однак все змінилося, коли 16 вересня Міністерство юстиції росії визнало Максима Галкіна іноземним агентом. Це означає, що шоумен начебто отримує якісь кошти від України за те, що виступає проти війни. Це і стало останньою краплею для зіркового подружжя.

В кінці вересня Алла Борисівна з дітьми назавжди покинули росію. Пугачова виставила на продаж свій легендарний замок і закрила всі свої діючі бізнеси на території рф.

Зараз зіркове подружжя проживають в Ізраїлі і повертатися в росію не планують.

Віра Брежнєва

Віра Брежнєва привітала доньку з днем народження
Зірки, які назавжди виїхали з росії: Віра Брежнєва

Віра Брежнєва – українська співачка, але останні роки вона жила і працювала в росії. Після початку повномасштабної війни зірка негайно виїхала з країни-терористки і більше не планує туди повертатися. Співачка активно підтримує Україну та волонтерить.

Семен Слєпаков

Зірки, які назавжди виїхали з росії: Семен Слєпаков
Зірки, які назавжди виїхали з росії: Семен Слєпаков

Відомий російський шоумен, продюсер та виконавець Семен Слєпаков виїхав з росії до Ізраїлю. Чоловік відкрито виступає проти війни і навіть записав антивоєнну пісню “Не все так однозначно”.

Світлана Лобода

Світлана Лобода опублікувала фото і нарвалася на хейт у Мережі
Зірки, які назавжди виїхали з росії:  Світлана Лобода

Світлана Лобода з 2014 року жила та працювала в росії. Після початку повномасштабної війни співачка виїхала з росії до Європи та виступила в підтримку України. За останні 10 місяців співачка активно допомагає рідній країні та постраждалим у війні українцям. Так, співачка перерахувала близько 14 мільйонів власних коштів для України. Ці гроші були витрачені на автівки для волонтерів, бронежилети, а також для відбудування пошкоджених окупантами будинків в Ірпені.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.