28-річна дружина Віктора Павліка розповіла про стосунки зі студентом: “Годувала і оплачувала йому проїзд”

Українська блогерка і дружина відомого артиста Віктора Павліка Катерина Репяхова розповіла про свої стосунки до зустрічі з майбутнім чоловіком. Вона зустрічалася з бідним студентом.

Віктор Павлік і Катерина Репяхова – дуже популярна в українському шоу-бізнесі пара, яку постійно обговорюють в Мережі через велику різницю в віці. Співак одружився на молодшій від себе на 28 років дівчині. Вона колись була його палкою фанаткою, а потім після випадкового знайомства в готелі стала з ним працювати. Коли між майбутнім подружжям виникли почуття, роману не завадило навіть те, що Віктор був одружений і мав іншу сім’ю.

В результаті коханка Катя Репяхова стала причиною третього розлучення Павліка, який після того одружився на ній. У закоханих підростає спільний хлопчик Михайло.

28-річна дружина Віктора Павліка розповіла про стосунки зі студентом
28-річна дружина Віктора Павліка розповіла про стосунки зі студентом

До відносин з артистом Катерина мала інші стосунки, про які одного разу розповіла своїм підписникам в Інстаграм-блозі. У дівчини запитали, чи покохала б вона Віктора Павліка, якби він не був відомим співаком, а наприклад водієм. Деякі користувачі Мережі не впевнені в щирості її почуттів до зірки. Репяхова відповіла відверто:

Мені важко сказати, чи покохала би я саме Віктора Павліка водія. Але я кохала бідного студента, якого годувала і оплачувала йому проїзд. Ми закохуємося в того, на кого заслуговуємо. Колись я заслуговувала на бідного студента, але часи змінюються, змінююсь я

28-річна дружина Віктора Павліка розповіла про стосунки зі студентом
28-річна дружина Віктора Павліка розповіла про стосунки зі студентом

Хто саме її колишній хлопець Катя не розкрила. А з Віктором Павліком вона вперше побачилася, коли їй було всього 11 років. Ця зустріч відбулася в Трускавці, де Репяхова часто відпочиває.

Нагадаємо, Віктор Павлік і Катерина Репяхова одружилися в 2020 році. Незабаром після їх весілля артист втратив сина Павла від третьої дружини Лариси Созаєвої, хлопець помер від раку, з яким довго боровся, а в 2021 у співака народився четвертий спадкоємець від молодої коханої.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.