Маша Єфросиніна зізналась, чому більше не спілкується з найкращою подругою Олею Поляковою: “Мене терплять”

Відома українська ведуча та благодійниця останнім часом не так часто з'являється у соціальних мережах, втім цього разу знаменитість вийшла на зв'язок із важливою новиною

Маша Єфросиніна здобула популярність завдяки своїй журналістській діяльності та роботі на телебаченні, втім мільйони українців полюбили зірку за її щирість та постійне прагнення допомогти навколишнім. Сьогодні знаменитість відома не лише, як ведуча та блогерка, а і як благодійниця.

Оскільки останнім часом у Маші Єфросиніної неймовірно багато роботи, вона не часто виходить на зв’язок зі своїми шанувальниками у соціальних мережах, проте нещодавно вирішила влаштувати популярну розвагу “питання-відповідь”. Шанувальники поставили знаменитості чимало запитань, на які Єфросиніна залюбки відповідала й ділилась своєю мудрістю. “Вишенькою на торті” стала реакція найкращої подруги ведучої Полякової на таку активність у соцмережі.

Маша Єфросиніна поспілкувалась з фанатами
Маша Єфросиніна поспілкувалась з фанатами

Про що Маша Єфросиніна говорила з фанами

На особистій сторінці в Інстаграмі знаменитість поділилась зі своїми шанувальниками думкою стосовно різних питань та аспектів життя. Так, наприклад, ведуча та благодійниця висловилась про те, над чим зараз працює.

Історія зі сторінки Єфросиніної
Історія зі сторінки Єфросиніної

Також Маша Єфросиніна розповіла про свої слабкості, а також зізналась, як їй вдається бути сильною жінкою. За словами зірки, тільки прийнявши себе будь-якою, можливо навчитись бути сильною.

Єфросиніна про те, як вона стала сильною жінкою
Єфросиніна про те, як вона стала сильною жінкою

Реакція Олі Полякової

Дрібкою гумору в низці обговорень серйозних тем стала реакція найкращої подруги Маші Єфросиніної на активність зірки у соціальних мережах. Так, Оля Полякова залишила “гнівний” коментар у віконці, де чимало шанувальників залишили свої запитання. Українська співачка зазначила, що Єфросиніна знайшла час на спілкування з авдиторією, проте подзвонити їй так і не встигла.

Історія з особистої сторінки Єфросиніної в Інстаграмі
Історія з особистої сторінки Єфросиніної в Інстаграмі

До цього Маша Єфросиніна зізналась, що іноді вона може довго не відповідати на повідомлення друзів чи колег, та розповіла, чому так стається. Попри це, жартома зазначила Єфросиніна, її подружки продовжують її “терпіти”.

Єфросиніна зізналась, що довго не відповідає на повідомлення
Єфросиніна зізналась, що довго не відповідає на повідомлення

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.