Віктор Перехрест розповів, що сталося з переможцем МастерШеф-4 Євгеном Злобіним з Маріуполя: “Не бачив Женю”

Учасник кулінарного шоу МастерШеф розповів про свого колегу та товариша Євгена Злобіна, який народився та жив у Маріуполі. Перехрест зізнався, що сталось з його другом після початку повномасштабної війни

Євген Злобін дуже швидко став улюбленцем мільйонів українців. Кулінар взяв участь у популярному шоу МастерШеф 2014 року, а у столицю приїхав з Маріуполя. Євген не приховував, що на проєкт прийшов заради грошей – хлопець не хотів популярності, йому хотілось фінансово допомогти своїй родині.

До участі в проєкті Злобін вже працював кулінаром і мав профільну освіту, проте не хотів починати будувати кар’єру у сфері, яка завжди приваблювала його, адже побоювався, що на “великій кухні” не зможе досягти успіху. Проте, участь у телепроєкті МастерШеф довела йому зворотне – Євген Злобін завжди мав потенціал, проте не міг його розкрити.

Євген Злобін з МастерШефу-4
Євген Злобін з МастерШефу-4

Після завершення шоу кулінара спіткала неочікувана та шалена популярність, проте Євген Злобін не соромився зізнаватись: він не просто не бажав всеукраїнського визнання, вона його дуже дратувала. Так, переможець четвертого сезону популярного кулінарного шоу зізнавався, що в нього ніколи не було мети стати зіркою завдяки проєкту.

Після завершення МастерШефу Євген Злобін продовжив працювати за фахом, став шеф-кухарем. Крім того, кулінар почав не лише готувати, а й навчати цього інших. Переможець четвертого сезону МастерШефу проводив кулінарні майстер-класи – і для дорослих, і для дітей.

Переможець 4 сезону МастерШефу
Переможець 4 сезону МастерШефу

Проте, багатьох шанувальників наразі цікавить зовсім не те, чим займався кулінар після перемоги у МастерШефі. Так, фанати постійно намагались знайти відповідь на запитання, де зараз Євген Злобін та чи все з ним добре. На це запитання відповів його колега, кулінар Віктор Перехрест. Так, на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм чоловік відповідав на запитання своїх підписників. Один із шанувальників Перехреста спитав, чи бачився той з Євгеном Злобіним.

За словами Віктора Перехреста, він вже дуже давно не бачився зі своїм товаришем, але може сказати напевно, що з Євгеном все добре. Кулінар не уточнив, де саме знаходиться наразі Злобін, проте запевнив фанатів, що за нього можна не переживати.

Історія з особистої сторінки Віктора Перехреста в соціальній мережі Інстаграм
Історія з особистої сторінки Віктора Перехреста в соціальній мережі Інстаграм

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.