75-річна Ніна Митрофанівна Матвієнко зібрала валізи та їде з України у Європу: “Моя найбільша мрія”

Відома українська співачка Ніна Матвієнко після канікул на Заході збирається поїхати з України за кордон. Як виявилося, на це є поважна причина.

Ніна Матвієнко з 24 лютого 2022 року знаходилася в Україні, хоча її дочка Тоня виїхала за кордон разом з молодшою онучкою. Вони облаштувалися у Великій Британії, де донька Антоніни і Арсена Мірзояна пішла в перший клас.

Ніна Митрофанівна в Європу приїжджала короткостроково на благодійні концерти, а її зять-співак з перших днів вторгнення зайнявся волонтерською діяльністю.

Нещодавно зіркова сім’я зібралася разом в Яремче. Там Ніна Митрофанівна, Антоніна і Арсен долучилися до ініціативи на свята порадувати захисників новорічним салатом олів’є та власними руками нарізали інгредієнти, а потім грузили їх в буси.

Арсен Мірзоян, Тоня і Ніна Матвієнко нарізали тонну олів'є для українських захисників
75-річна Ніна Митрофанівна Матвієнко зібрала валізи та їде з України у Європу

Також вони прийняли участь у концерті для ЗСУ разом з Ольгою Сумською і Віталієм Борисюком. Тепер Тоня Матвієнко повідомила новину, що її знаменита мама збирається покинути Україну. Ніна Митрофанівна 14 січня буде запрошеною гостею разом з харківським симфонічним оркестром на благодійному концерті Юліани Прадо.

Моя найбільша мрія — донести свій голос, свій талант до людей, подарувати радість та відчуття домашнього тепла українцям, які знаходяться в Австрії, та для австрійських друзів! Моя головна ціль — благодійна, я хочу допомогти дітям, які постраждали від війни в Україні. Я стану провідником щастя, надії та миру для моїх гостей

, – розповіла про майбутній концерт Юліана Прадо.

Прихильники в коментарях у захваті, що на заході виступатиме сама Ніна Митрофанівна. Її голос найвпізнаваніший на українській естраді. Він унікальний і Тоні Матвієнко пощастило успадкувати вокальний талант від матері.

Схожі статті

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.