Екс-дружина Остапчука після розлучення їсть часник і цибулю кілограмами: аромат зовсім не елітних парфумів

Відома українська блогерка Христина Горняк, яка нещодавно розлучилася з телеведучим Володимиром Остапчуком, показала, чим харчується в Австрії.

Блогерка і нотаріус Христина Горняк в 2020 році стала дружиною шоумена Володимира Остапчука, який заради неї пішов від Олени Войченко і двох дітей. Зіркова пара ділилася своїм щастям в Мережі та не звертала увагу на хейт. У них було розкішне весілля і вони планували жити за містом, вже навіть почалося будівництво будинку їх мрії, але осінню 2022 року з’явилися чутки, що вони таємно розлучилися.

Вся правда про короткотривалий шлюб Володимира Остапчука і Христини Горняк
Екс-дружина Остапчука після розлучення їсть часник і цибулю кілограмами

Пізніше це підтвердилося. Телеведучий зав’язав роман з 22-річною журналісткою, а Христина Горняк після розлучення вирішила тимчасово переїхати в Австрію. Подробиць розриву з Остапчуком вона не розказує, тільки показує, чим зараз займається за кордоном.

На днях Христина разом з подругою влаштувала вечір української кухні та приготувала справжній борщ, який подавала до столу з гірчицею, зеленою цибулею, свіжим часником, петрушкою, сметаною, соліннями.

Український вечір вдався. Вчора було дуже класно, сьогодні треба відпочити…

, – написала екс-дружина Остапчука і показала фото зі столу.

Екс-дружина Остапчука після розлучення їсть часник і цибулю кілограмами
Екс-дружина Остапчука після розлучення їсть часник і цибулю кілограмами

Не зважаючи на переїзд, Христина Горняк відмічає, що Київ її улюблене місто, а в Австрії вона не назавжди. Там вона також нещодавно влаштовувала танцювальну вечірку для українок. Блогерка любить займатися танцями та зізнається, що це допомагає їй розкривати жіночність, тому вона закликає своїх прихильниць слідувати її прикладу.

Христина Горняк
Екс-дружина Остапчука після розлучення їсть часник і цибулю кілограмами

Нагадаємо, Володимир Остапчук і Христина Горняк познайомилися на весіллі, де шоумен був ведучим, а вона гостею. Між ними спалахнули почуття, які швидко переросли в серйозні стосунки і заради яких зірковий чоловік розірвав свій перший шлюб. Блогерку в Мережі називали розлучницею, а тепер вона ймовірно і сама опинилася на місці Олени Войченко.

Схожі статті

Близнюкам з “Пригод Електроніка” по 58: як зараз виглядають Юрій та Володимир Торсуєви і як склалася доля

Ті, чиє дитинство припало на 80-ті роки, чудово пам'ятають фільм "Пригоди Електроніка". Після цих знімань виконавці головних ролей Юрій та Володимир Торсуєви стали справжніми знаменитостями.

Із цим рецептом діти полюбили запіканку. Тепер доводиться готувати подвійні порції: шоколадно-сирна смакота

Усім знайома сирна запіканка. Багато хто любить її, але діти часто не сприймають цей смак. Це легко виправити, зробивши запіканку наполовину шоколадною. Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Чудова альтернатива пиріжкам, а готуються набагато простіше: закусочні кекси з яйцем і цибулею обожнюють усі

Звісно, це може звучати доволі дивно, втім приготувати солоні кекси з цибулю та яйцем – найкраще ваше рішення. Така незвичайна закуска точно вразить вас.