Аліна Гросу, Влад Яма, Олег Винник зустріли Новий рік 2023 поза межами України: як святкувалося на чужині

Через повномасштабну війну в Україні тисячі українців були змушені зустрічати Новий рік на чужині. Знаменитості не виняток. Деякі з відомих людей живуть за межами України вже 10 місяців.

З початку повномасштабної війни в Україні трохи більше 11 млн осіб були змушені покинути свої домівки і виїхати за кордон. Війна ще не закінчилася, але майже 5 мільйонів українців наважилися повернутися на Батьківщину. Знаменистоті тут не виняток. Багато з них поїхали з України, багато вже повернулися, але є і ті, хто не поспішає повертатися до рідної домівки.

Олег Винник

Олег Винник створив собі брутальний сценічний
Зірки, які зустріли Новий рік поза межами України: Олег Винник

Колись його обожнювали мільйони українських жінок, а зараз всі його цькують. Олег Винник повністю зник з інфопростору, як тільки почалася війна в України. Пізніше виявилось, що Винник знаходиться в Німеччині, де у нього є власна нерухомість.

Зі своїми прихильниками Олег зовсім не підтримує зв’язок і не з’являється в соціальних мережах. Не привітав артист своїх прихильників і з новорічними святами та не показав, як цього року він зустрічав Новий рік.

Влад Яма

Влад Яма з початку повномасштабного вторгнення разом зі своєю сім'єю перебуває за кордоном та отримує з цього приводу хейтерські коментарі
Зірки, які зустріли Новий рік поза межами України: Влад Яма

Український хореограф Влад Яма з дружиною та сином виїхали з України ще 24 лютого в США і повертатися не планують. Танцівник всіляко підтримує Україну, волонтерить і передає кошти на ЗСУ, але слава “втікача” від нього нікуди не дівається. Цього року Влад Яма зустрів Новий рік з дружиною та сином.

Аліна Гросу

Аліна Гросу після переїзду в США отримала Оскар
Зірки, які зустріли Новий рік поза межами України: Аліна Гросу

Українська співачка Аліна Гросу від початку війни Україну не покидала. Втім нещодавно дівчина поїхала до Чикаго, США. Саме там вона і зустріла новорічні свята. До слова, саме в Чикаго вже багато років проживає її двоюрідний брат, інших родичів вона там не має. Зустрічала Новий рік Гросу сама, адже зі своїм коханим актором-росіянином Романом Полянським вона вже розійшлася.

Популярне

Схожі статті

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.

“Хлопчик кучерявий” на святковому столі не переводиться: приготувати торт не складно, а смак і вид ідеальні

Торт "Хлопчик кучерявий" – це звичайний сметанник, але з оригінальним оформленням. Частина бісквіта просочується кремом і викладається гіркою. Виходить дуже незвично на вигляд.