43-річна Оля Полякова зізналась, що її з Буряковським діти постійно ними маніпулюють: “Ніхто не поважає”

Нещодавно на YouTube-каналі Єфросиніної з'явився новий випуск популярного шоу "Дорослі дівчата". Оля Полякова висловилась про стосунки з доньками та зізналась, що вони часто нею маніпулюють

Шанувальники з нетерпінням чекають на нові випуски популярного YouTube-шоу Маші Єфросиніної, адже в кожному випуску українська ведуча та благодійниця разом зі своєю найкращою подругою обговорюють дуже цікаві теми, а також діляться зі своїми фанатами історіями з минулого, що дозволяє кожному дізнатись своїх кумирів краще.

Цього разу, як і завжди, в новому випуску “Дорослих дівчат” Єфросиніна та Полякова обговорили велику кількість цікавих і важливих тем. Однією з них виявилась тема виховання дітей, а також стосунків зі своїми нащадками. На закадрове питання, чи вміють ведуча та співачка спокійно відмовляти своїм дітям, Єфросиніна відрізала коротке та зрозуміле “Так”, а ось Полякова приховувати правди не стала – вона дозволяє донькам “крутити” собою.

Оля Полякова та Маша Єфросиніна у новому випуску YouTube-шоу
Оля Полякова та Маша Єфросиніна у новому випуску YouTube-шоу

Оля Полякова про маніпуляції дітей

Так, однією з тем для обговорення стало питання, чи вміють українські зірки спокійно відмовляти своїм дітям та не вестись на їхні маніпуляції. Маша Єфросиніна навіть не обдумувала відповіді на запитання. Схоже, що ведуча дотримується суворих методів виховання. Втім, Оля Полякова чесно зізналась, що у її родині часто трапляються ситуації, коли доньки нею маніпулюють.

Єфросиніна сильно здивувалась, коли з’ясувалось, що Полякова дозволяє дітям подібну поведінку. Проте, додала українська співачка, не лише її діти маніпулюють нею, а й вона час від часу дозволяє собі подібне.

Мабуть, що моє дитинство і спілкування з моєю мамою не сформувало в моєму характері особистого простору. Тому що моя мама, вона завжди втручається в особистий простір – мій і всіх людей, ну така вона людина

– розповіла українська співачка про своє минуле.

Мама Олі Полякової
Мама Олі Полякової

Зірка продовжила свою розповідь і зазначила, що вона не змогла створити зі своїми доньками інших стосунків, адже навіть не знала, що буває по-іншому.

Сьогодні я вже можу з цим миритись, розумію, звідки ноги ростуть… Я зростала в цій атмосфері й для мене це було нормально. Звісно, що зі своїми дітьми я побудувала такі самі стосунки. У нас ніхто не поважає чужий простір

– зізналась знаменитість.

Популярне

Схожі статті

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.

Ці пірамідки підкорюють кожного. Домашні змагаються за те, що залишилося: пельмені в незвичайному виконанні

Пельмені знайомі всім нам, це дуже проста і звичайна страва. Але що, якщо додати в неї трохи креативу? Сьогодні ми підготували рецепт пельменів «Пірамідок», які підкорять усіх з першої спроби.

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.