38-річний Слава Дьомін зізнався, що відомий артист пропонував йому нетрадиційні стосунки: “Це було 2009 року”

Відомий український телеведучий зізнався фанатам, що популярний артист раніше пропонував йому почати нетрадиційні стосунки. Дьомін пояснив, чому відмовився

Український телеведучий Слава Дьомін став популярним завдяки роботі на радіо, а також власним YouTube-шоу. Крім своєї основної професії ведучий також веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. Там Дьомін часто розповідає шанувальникам про цікаві історії зі свого минулого. Так, цього разу знаменитість висловився про неординарну пропозицію, яку отримував від відомого українського артиста.

Слава Дьомін висловився про неочікувану пропозицію від українського артиста
Слава Дьомін висловився про неочікувану пропозицію від українського артиста

В особистому блозі знаменитість час від часу спілкується зі своїми підписниками. Улюблена рубрика Слави Дьоміна – публікувати різні факти про себе та пропонувати шанувальникам відгадати, чи правда це, чи брехня. Цього разу зірка запропонував відгадати, чи дійсно в минулому відомий український артист пропонував йому заїхати до нього в гості для нетрадиційних стосунків.

Так, телеведучий зізнався, що таке й дійсно було. За словами Слави Дьоміна, 2009 року відомий артист написав йому в соціальній мережі “Однокласники”, яка тоді користувалась шаленою популярність. Чоловік запропонував  Славі Дьоміну приїхати до нього додому для того, щоб усамітнитись. Український телеведучий з міркувань безпеки не став називати імені цього артиста, проте зізнався, що ціллю того повідомлення було почати одностатеві стосунки.

Відомий телеведучий розповів про пропозицію від відомого українського артиста
Відомий телеведучий розповів про пропозицію від відомого українського артиста

Ба більш, пізніше Слава Дьомін пояснив, чому він відмовився від пропозиції загадкового українського артиста. Ведучий розповів, що у відповідь на повідомлення свого “кавалера” він написав, що відмовляється від стосунків, адже його більше цікавлять дівчата. Слава Дьомін з іронією повідомив, що навіть не може здогадатись, чому артист на нього образився.

Слава Дьомін зізнався, чому відмовився від пропозиції загадкового залицяльника
Слава Дьомін зізнався, чому відмовився від пропозиції загадкового залицяльника

Нагадаємо, що український ведучий довгий час перебував у шлюбі з Ксенією Міщенко, а після розлучення експодружжя зуміло зберегти теплі дружні стосунки. Разом зі своєю колишньою Слава Дьомін виховує сина Влада.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.