57-річний Віктор Павлік приготував собі гідну заміну: молода дружина артиста заспівала разом з ним у Буковелі

Відоме зіркове подружжя вразило спільним виконанням відомої української пісні. Схоже, що Катя Репяхова збирається зайняти "трон" свого чоловіка й стати його гідною спадкоємицею

Катерина Репяхова та Віктор Павлік свого часу спричинили справжній фурор у мережі. Так, тоді публіка розділилась на декілька таборів – одні підтримали одруження знаменитості на дівчині, яка молодша за нього на 29 років, водночас інші обурились такому “сюжетному повороту”. Втім, зіркове подружжя не звертає уваги на критику недоброзичливців і будує щасливі стосунки.

Багато цікавих деталей їхнього з Віктором Павліком особистого життя Катерина Репяхова показує в особистому блозі в соціальній мережі Інстаграм. Цього разу молода дружина українського співака та блогерка продемонструвала кадри з Буковеля, де вона разом з коханим співає пісню з його репертуару.

Репяхова заспівала з Павліком

Так, на особистій сторінці знаменитості в соціальній мережі Інстаграм з’явилась нова публікація. На відео Катерина Репяхова разом зі своїм зірковим чоловіком співає одну з його пісень. Закоханих оточує неймовірні краєвиди українських гір – подружжя вирушило на відпочинок до найвідомішого гірськолижного курорту в Буковелі.

У коментарях до публікації Катерини Репяхової підписники блогерки залишили чимало теплих слів і поділились емоціями від прослуховування пісні, виконаної зірковим дуетом.

  • “Гарна пісня, люблю слухати Павліка”;
  • “Пісня гарна, але ж та краса, що позаду вас…”;
  • “Люблю ці пісні! А “Недописана книга” була під наш перший весільний танець. Саме з неї починалась наша історія”;
Віктор Павлік зі своєю дружиною
Віктор Павлік зі своєю дружиною

До слова, шанувальники в коментарях не лише засипали подружжя компліментами, а й радили Катерині Репяховій задуматись над початком вокальної кар’єри. Ба більш, підписники зазначили, що Віктору Павліка варто було б звернути увагу на таланти своєї дружини та записати разом з нею спільну композицію.

Нагадаємо, що професія Катерини Репяхової таки опосередковано пов’язана з вокальною діяльністю. Так, молода дружина Віктора Павліка працює концертним директором свого чоловіка. Крім того, в дівчини є свій бренд одягу для діток, а моделлю для нових позицій часто виступає її з українським співаком маленький син Михайло.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.