22-річна дівчина Остапчука зізналась, як бідно жила до зустрічі з ним: “Пила Нескафе 3 в 1 і нормально було”

Двічі розлучений Володимир Остапчук не встиг відійти від розставання з Христиною Горняк, як вже знайшов собі нову дівчину. Кохана шоумена привідкрила завісу свого минулого

Відомий український шоумен Володимир Остапчук був одружений двічі. З другою дружиною Христиною Горняк знаменитість розлучився не так давно, проте наразі й досі невідомо, чи встигли ексзакохані офіційно розірвати шлюб, чи за документами й досі разом. Проте, це не так важливо, адже Остапчук вже встиг почати нове життя без своєї колишньої. Тепер шоумен зустрічається з 22-річною журналісткою Катериною Полтавською.

Про стосунки з новою дівчиною Володимир Остапчук так само вперто мовчить, проте користувачі мережі вже встигли скласти пазл – в особистих блогах новоспеченої парочки час від часу з’являються або однакові Історії, або відео та фото, які були зроблені в одному місці. Так, після початку стосунків з Остапчуком за життям Катерини Полтавської почало стежити чимало шанувальників шоумена. Сьогодні дівчина вирішила привідкрити завісу свого життя та зізналась, що раніше скромно мешкала у Кропивницькому.

Нова дівчина Остапчука про своє минуле

Все почалось з того, що Катерина Полтавська в одному зі столичних закладів натрапила на баристу, який приготував дівчині не ту каву, яку вона замовила. Так, кохана Остапчука розповіла, що в кав’ярні вона попросила переробити її напій, оскільки він виявився занадто гірким, а між нею і працівником закладу відбувся діалог.

Про що Катерина Полтавська сперечалась з баристою
Про що Катерина Полтавська сперечалась з баристою

Дівчину обурила політика київського закладу, тому вона детально описала ситуацію в особистому блозі. Ба більш, Катерина залишила геолокацію кав’ярні, в якій хотіла насолодитись ранковим напоєм, а також висловила незадоволення тим, що офіціант доводив їй, що насправді вона не мала рації.

Історія з особистої сторінки Катерини Полтавської
Історія з особистої сторінки Катерини Полтавської

Проте, завершити свою розповідь про ранковий інцидент дівчина вирішила на гуморній ноті. Так, Катерина Полатвська пригадала, яким кавовим напоям вона надавала перевагу раніше. Нова кохана Остапчука зазначила, що, коли мешкала у Кропивницькому, то спокійно пила “Нескафе” 3 в 1 та дуже спокійно себе почувала.

Нова дівчина Володимира Остапчука розповіла про своє минуле
Нова дівчина Володимира Остапчука розповіла про своє минуле

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.