Як виглядали батьки Алли Пугачової: ким працювали та чому померли теща і тесть Максима Галкіна

Алла Борисівна Пугачова відома багатьом людям як співачка з безліччю легендарних хітів і дружина Максима Галкіна. Читайте, хто батьки Примадонни і чому вони померли.

Алла Пугачова народилася в сім’ї Бориса Михайловича Пугачова і Зінаїди Архипівни Одегової в 1949 році. Батьки майбутньої знаменитості були учасниками війни 1941-1945 років.

Її батько мав чудове почуття гумору, яке співачка успадкувала від нього. Тато вчив дочку не здаватися перед неприємностями і недобрими людьми. Він був розвідником і втратив око на службі, але це не завадило йому закохати в себе подругу Зінаїду. Після війни молоді люди пожили в цивільному шлюбі і потім одружилися. В 1947 році у них народився первісток Геннадій, але дитина була хвороблива і через декілька місяців після народження померла. Через два роки сталося щастя — на світ з’явилася Алла, її назвали в честь актриси Алли Тарасової. Також в сім’ї був молодший син Євгеній, який помер в 2011 році.

Як виглядали і чим займалися батьки Алли Пугачової
Як виглядали і чим займалися батьки Алли Пугачової

В 1963 році Бориса Михайловича заарештували. Він працював директором взуттєвої фабрики і був звинувачений в шахрайстві. Чоловік відсидів у в’язниці 3 роки. Мама Алли Пугачової влаштувалась на роботу замначальником кадрів на заводі, щоб забезпечувати дітей.

В 20 років Примадонна покинула батьківський дім і майже перестала спілкуватися з батьками, які спостерігали за її успіхами по телевізору. В 1971 році Борис Михайлович і Зінаїда Архипівна дізналися, що у них народилася онучка Христина. Вони ще довго з нею не бачилися, тільки коли Пугачова розлучилася з Орбакасом, то привезла дочку їм і вихованням дівчинки зайнялися дідусь і бабуся.

Як виглядали і чим займалися батьки Алли Пугачової
Як виглядали і чим займалися батьки Алли Пугачової

Батько Алли Пугачової помер, коли їй було 33 роки від інфаркту. Її матір пережила 5 інфарктів, а на шостий померла, співачці було 37.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.