Жінка-коректор: Катя Репяхова викреслила минуле чоловіка вщент — історія, від якої волосся дибки

Катя Репяхова — четверта дружина відомого українського артиста Віктора Павліка. Історія їх знайомства і кохання — сюжет для кіно. Читайте у нашому матеріалі.

Віктор Павлік і Катерина Репяхова одружились в 2020 році, різниця у віці між ними складає 29 років. Катя навіть молодше ніж старші діти співака від перших шлюбів, але це не завадило їм побудувати міцну сім’ю, не зважаючи на багато засудження і критики в Мережі.

Перша зустріч у 2005-му, а доленосна у 2015-му

Блогерка багато чого розповідає в своєму Інстаграм-блозі. Там вона зізналася для підписників, що перша зустріч з майбутнім чоловіком відбулася в 2005 році в Трускавці, коли їй було всього 11 років.

Дружина Віктора Павліка Репяхова показала на фото першу зустріч з майбутнім чоловіком
Дружина Віктора Павліка Репяхова показала на фото першу зустріч з майбутнім чоловіком

Ніхто з них звісно не підозрював, що через 15 років вони стануть чоловіком і дружиною, однак доля їх з’єднала. В 2015 році Репяхова поїхала на концерт улюбленого артиста Віктора Павліка в Миколаєві. Потім вони випадково зустрілись в готелі, виявилось, що вони живуть в сусідніх номерах.

На той момент співак був одружений на Лорі Созаєвій, це третій шлюб, однак скоро після зустрічі з Катею він закрутив з нею роман. Також він зробив Репяхову концертним директором, а коли подав на розлучення з Созаєвою після 25 років разом, представив Катерину офіційно як нову кохану.

Катя Реп'яхова, Віктор Павлік та його колишня дружина Лора Созаєва
Катя Репяхова викреслила минуле Віктора Павліка вщент

Розлучення Віктора Павліка супроводжувалось гучним скандалом і тільки нещодавно їм вдалось владнати претензії стосовно квартири, в якій артист жив з третьою дружиною. Син від цього шлюбу Павло помер згодом після того, як зірковий батько одружився з Катериною. У хлопця було онкологічне захворювання. Лора Созаєва фактично залишилася сама.

В 2020 році Павлік і Репяхова розписались, а ще через рік у них народився син Михайлик. В своєму блозі Катя зізнавалась, що не збирається зупинятися на одній дитині і мріє про доньку.

Павлік з Репяховою показали, як прикрасили дім до Нового року
Катя Репяхова викреслила минуле Віктора Павліка вщент

Зараз подружжя часто їздить по Україні, а живе в Києві в невеликій квартирі, яку в майбутньому хочуть поміняти на більш просторе житло.

Схожі статті

Цей пиріг з лаваша нагадує хачапурі, тільки готується набагато швидше. Чоловік випрошує 7 днів на тиждень

Ароматна та неймовірно смачна ачма з сиром чудово доповнить ваш щоденний раціон, а домашні будуть задоволені та нагодовані. Скоріше записуйте рецепт!

Помер батько Ані Лорак: артистка відреагувала на смерть рідної людини та показала своє фото з татом

Відома артистка Ані Лорак відреагувала на новини про смерть свого тата. Знаменитість опублікувала в соцмережі їхнє спільне фото та поділилась власними емоціями з приводу новини.

Коли вдома є старий лаваш та 1 яйце, готую цю просту закуску: рецепт моєї ледачої “подружайки”. Ділюсь

Здивувати гостей можливо, якщо знати правильні рецепти. Розповідаємо про найсмачнішу закуску з яєць і старого лаваша, з яких можна приготувати кулінарний шедевр.