Помер Вахтанг Кікабідзе: що відомо про причини смерті 84-річного грузинського актора і співака?

У мережі повідомили про смерть відомого грузинського актора та співака. Що наразі відомо про трагедію та чому помер Вахтанг Кікабідзе – перші деталі

Сьогодні, 15 січня, повідомили про раптову загибель одного з найвідоміших грузинських акторів і співаків. Помер Вахтанг Кікабідзе у віці 84 років. Легендарного артиста знали мільйони людей в усьому світі. Що відомо про причини його загибелі?

На грузинському телеканалі “Мтаварі архі” повідомили прикру новину – у віці 84 років покинув цей світ улюбленець мільйонів, талановитий актор і співак, який підкорив шанувальників не лише своєю творчою майстерністю, а й відкритим серцем і щирою усмішкою. Знаменитість провів останні хвилини свого життя у рідній Грузії.

Наразі про причини смерті Вахтанга Кікабідзе достеменно невідомо, проте можна припускати, що це актор і співак відійшов у засвіти через вік. Наразі залишається лише чекати офіційних повідомлень від рідних і друзів грузинського актора й співака.

Вахтанг Кікабідзе помер у віці 84 років
Вахтанг Кікабідзе помер у віці 84 років

Нагадаємо, що грузинський актор завжди підтримував Україну та намагався всіма доступними йому методами виступити в захист українців. Кошти, отримані від проведення свого ювілейного концерту в Батумі, Вахтанг Кікабідзе віддав на допомогу армії. Ба більш, все шоу було присвячене саме Україні.

За життя Вахтанг Кікабідзе був впевнений, що всі люди, причетні до скоєння злочинів проти мирного населення, будуть покарані Вищими силами. Співак і актор був не лише талановитим артистом, а й чудовою людиною, пам’ять про яку житиме в поколіннях. За свою акторську діяльність Вахтанг Кікабідзе найбільше запам’ятався за стрічками “Не горюй!”, “Міміно”, “Мелодія Верійського району” та багато інших неймовірних кінофільмів.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.