Jerry Heil, Андрій Бєдняков, Анна Саліванчук “дострибалися”: хто що зламав і як лікувався

Зірки, як і звичайні люди, вряди-годи хворіють. Причому це може статися іноді через власну необачність. Побажаємо їм якнайшвидшого одужання, адже ми чекаємо їх на концертах і на екранах.

Jerry Heil

Невдало закінчився виступ для української співачки. Наприкінці грудня дівчина виступала в Тернополі і необережно оступилася. У підсумку провалилася в оркестрову яму і знепритомніла. Прийшла до тями вже в лікарні, де у бідолашки діагностували струс мозку і перелом ребра.

Через цю прикрість довелося скасовувати виступ в Івано-Франківську, бо зірка не скоро зможе порадувати глядачів. Тепер лежить нерухомо на ліжку і читає слова підтримки й побажання найшвидшого одужання від фоловерів.

Андрій Бєдняков

Постраждав і татусь двох дітей. Телеведучий вирішив зайнятися фізичними вправами, а в підсумку отримав чималий набряк на нозі. Андрій дійшов висновку, що “спорт – не добро, а зло”. Ситуація виявилася настільки серйозною, що довелося накладати гіпс.

Анна Саліванчук

Актрисі і дружині продюсера “Кварталу 95” довелося пережити чимало неприємних миттєвостей. Ще навесні 2021 року Анні зробили операцію на шиї. Знаменитість не посоромилася записати все дійство на телефон і викласти в мережу. А щоб не шокувати шанувальників виглядом крові, зробила його чорно-білим.

Саліванчук детально розповіла, що робити тим, хто пережив подібну недугу, і поділилася враженнями після оперативного втручання. За словами зірки “Свінгерів”, вже за годину після операції вона відійшла від наркозу й змогла помилуватися власними грижею і диском, які тепер опинилися в окремій баночці.

Анна підгадала так, щоб операцію провели 17 числа, бо з цією датою у неї багато дечого пов’язано – саме 17-го народилася вона, Гліб і відбулося весілля.

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.