Агутін щемко привітав дружину Анжеліку Варум зі срібним весіллям: “25 років назад сказав би, що це неможливо”

Шлюби в шоубізі рідко видаються тривалими. Зазвичай знаменитості мають за плечима по 2-3, а то й по 4 спроби створити міцну родину. Та Анжеліка Варум із Леонідом Агутіним протрималися разом 25 років поспіль, хоча для кожного з них це був уже не перший шлюб.

“Не схожий на тебе і на мене” Леонід Агутін сьогодні вирішив привітати кохану дружину Анжеліку Варум із видатним днем у їхньому житті. Виявляється, 25 років тому голубки одружилися. І хоч у житті далеко не все було безхмарним, і траплялися різні казуси й непорозуміння, зірки відзначили срібне весілля разом:

Нам сьогодні 25, – написав винуватець свята в мережі, – багато це чи мало – не знаю. Але я вдячний тобі за кохання до мене, і свою любов трепетно бережу.

Під постом в Інсті наставила сердечок дружина Володимира Преснякова Наталя Подольська. І це не дивно, адже вони давно дружать сім’ями, частенько виступають разом на сцені, а потім відпочивають учотирьох у різних цікавих місцях.

Привітали зі срібним весіллям зіркову пару і рядові підписники:

На сьогоднішні часи, коли люди швидко і легко розлучаються, подібну дату бажано перейменувати в золоту.

Не розумію, як можна залишатися чистенькими в такій брудній справі, як шоубізнес? Браво і вітання!

Вітаю із сріблом! Бажаю дожити разом до золота і діамантів!

Найкраща родинна пара, не дивлячись ні на що.

Останній коментатор, певно, натякав, на те, що Льоню частенько ловили на неблагонадійній поведінці. Після кожного подібного “зальоту” широкий загал завмирав у очікуванні: чи вибачить зраду Анжеліка, чи виставить гультіпаку за двері?

Та Варум чи то ніколи не зазирала в жовту пресу, чи то не вважала дрібні розваги чоловіка суттєвими уваги, але удавала, що нічого не сталося. Одного разу Агутіна застукали на гарячому і змусили перепрошувати у благовірної привселюдно. Та й на цей раз Анжеліка трішки подулася й вибачила. В цьому, напевно, і криється секрет тривалого сімейного життя співаків.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.