Ніс-картопля і друге підборіддя: недоліки зірок, які не приховаєш фотошопом – Могилевська, Руслана та інші

Зірки – теж люди. Вони мають свої недоліки та переваги, хоча часто здаються нам з екранів телевізора ідеальними. В українському шоу-бізнесі є багато жінок, які не можуть похизуватися ганими рисами обличчя, втім їх все одно публіка обожнює.

Дуже багато знаменитостей удосконалюють свою зовнішність у пластичного хірурга, зокрема через те, що хочуть бути ідеальними для власних прихильників і фінансове становище їм це дозволяє. Втім, серед українських зірок є багато тих, хто приймає себе зі всіма недоліками.

Наталія Могилевська

47-річна Наталія Могилевська вразила постарілим виглядом
Зірки, які мають недоліки: Наталія Могилевська

Наталія Могилевська сяє на українській сцені вже 25 років. Співачка мала безліч романів і завжди користувалася попитом серед чоловіків. При цьому артистку хоч і завжди вважали привабливою, але ніколи не називали красунею. У Могилевської дійсно є певні недоліки: ніс картоплиною, не виразні вилиці, тонкі губи. Втім, співачка ніколи не робила пластичних операцій і не змінювала себе, хоча може собі це дозволити.

Руслана Лижичко

49-річна Руслана Лижичко показала сталевий прес
Зірки, які мають недоліки: Руслана Лижичко

Виконавиці “Диких танців” Руслані Лижичко в цьому році виконується 50 років. На свій вік артистка виглядає дуже гарно і молодше своїх ровесниць. Втім, і у Руслани є свої недоліки. Співачка має не зовсім витончений ніс картоплинею. Втім, артистка вирішила не робити ринопластику.

Катя Репяхова

Віктор Павлік у старих спортивках станцював з Репяховою посеред готелю і розсмішив публіку
Зірки, які мають недоліки: Віктор Павлік

Четверта дружина українського артиста Віктора Павліка Катя Репяхова мріє зробити декілька пластичних операцій і не приховує це. Дівчина має не зовсім гарний ніс і хоче зробити ринопластику. Також Катя мріє забрати друге підборіддя і зробити пластику бюсту, виправивши асиметрію.

Наразі дівчина тільки планує змінити зовнішність. Цікаво, що Віктор Павлік проти, щоб його молода дружина удосконалювала зовнішність у пластичного хірурга.

Популярне

Схожі статті

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.

Насправді не Гурченко: яким було справжнє прізвище відомої актриси – все через помилку паспортистки

Паспортистки вряди-годи припускаються помилок і кардинально змінюють долю ні в чому не повинних людей. Жертвою такої прикрої помилки стала й Людмила Гурченко, вірніше, її тато.