Криза середнього віку: Остапчук проміняв 36-річну красуню-дружину Христину Горняк на 22-річну пасію

Чутки про своє друге розлучення з Христиною Горняк телеведучий Володимира Остапчук не коментує, але нову кохану вже знайшов. Це 22-річна журналістка Катерина Полтавська.

Особисте життя телеведучого Володимира Остапчука дуже бурхливе. В 2019 році він подав на розлучення з дружиною Оленою Войченко після 15 років разом. У шлюбі у них народилося двоє дітей — дочка Емілія і син Еван-Олександр. Колишні дуже гучно з’ясовували стосунки в ЗМІ та Мережі.

Перша дружина Володимира Остапчука Олена Войченко
Перша дружина Володимира Остапчука Олена Войченко

Незабаром після цього розлучення шоумен одружився з новою коханою, нотаріусом Христиною Горняк. Подружжя пробули в шлюбі 2 роки і майже встигли добудувати свій будинок. Коли пара перестала з’являтися один в одного в Інстаграм-блогах, прихильники запідозрили щось неладне. Це підтвердилося — Остапчук і Горняк більше не разом. Христина зараз більшу частину часу проводить за кордоном і не дає коментарів стосовно розриву відносин з телеведучим. Але фактично вона опинилась на місці попередниці Олени Войченко, коли чоловік закрутив роман на стороні та обрав іншу.

Остапчук проміняв 36-річну красуню-дружину Христину Горняк на 22-річну пасію
Остапчук проміняв 36-річну красуню-дружину Христину Горняк на 22-річну пасію

Не встиг 38-річний Остапчук розлучитися, як вже живе в тій квартирі, яку знімав з екс-дружиною, разом з новою пасією, молодшою на 16 років за нього. Це 22-річна журналістка і project manager Катерина Полтавська. Дівчина сама з Кропивницького, але живе в Києві після закінчення університету імені Гринченка.

Як виглядає нова дівчина Володимира Остапчука
Як виглядає нова дівчина Володимира Остапчука

Новоспечена парочка не коментує нові відносини і не виходить на публіку разом, однак регулярно постить однакові сторіз. Катя радує Володимира сніданками і слідкує за домашнім затишком. У неї яскрава зовнішність, довге волосся та приваблива фігура.

22-річна дівчина Володимира Остапчука Катерина Полтавська
22-річна дівчина Володимира Остапчука Катерина Полтавська

Деякі користувачі Мережі вважають, що Остапчук переживає кризу середнього віку і тому проміняв самодостатню красуню-дружину на набагато молодшу дівчину, з якою наврядчи довго протримається разом.

Схожі статті

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!