Найбагатша співачка Камалія заступилася за Наталію Могилевську, яку назвали зрадницею: “Звідки їй було знати?”

На відому українську співачку Наталію Могилевську зрушилась хвиля критики. Проте, її подруга та колега Камалія виправдала артистку за те, що зірка говорила та робила в минулому

Вчора, 17 січня, у Національному академічному театрі ім. Лесі Українки в Києві відбулась прем’єра вистави “Доньки” з Наталією Могилевською в головній ролі. Подію відвідала велика кількість містян і гостей столиці, а також чимало представників українського шоубізнесу. Так, на виставі української співачки та актриси Могилевської побувала і Камалія – її колега та подруга.

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Камалія Захур опублікувала спільну з Наталією Могилевською фотографію, що була зроблена за лаштунками театру. Крім того, співачка показала, як вітала свою подругу з прем’єрою нової вистави – Камалія подарувала їй красивий букет і міцно обійняла українську знаменитість.

Камалія показала спільні з Наталією Могилевською фотографії
Камалія показала спільні з Наталією Могилевською фотографії

В описі до нової публікації Камалія зазначила, що вона була дуже щасливою отримати запрошення на прем’єру вистави у столичному театрі від продюсера Нонни Кондрашової, а також порадила кожному подивитись на прекрасну акторську гру Наталії Могилевської.

Натусік, ти фантастична! Актриса, співачка… і хай здійсниться твоє найзаповітніше бажання! Друзі, у кого є можливість, обов’язково завітайте на спектаклі Наталії Могилевської! Нонна Кондрашова, дякую за запрошення! І наплакалась, і насміялася… щаслива

– прокоментувала Камалія.

Проте, у коментарях під новим дописом Камалії не всі охоче поділяли думку співачки. Деякі з шанувальників влаштували справжні політичні баталії, звинувативши Наталію Могилевську за підтримку втікача Віктора Януковича та “Партії регіонів” у минулому.

Коментарі під останнім дописом Камалії
Коментарі під останнім дописом Камалії

Камалія вирішила висловити своє ставлення до того, як про Наталію Могилевську відгукувались у коментарях до її допису. Знаменитість зазначила, що тоді ніхто не міг навіть уявити, що Віктор Янукович виявиться зрадником.

Відповідь Камалії на критику Могилевської
Відповідь Камалії на критику Могилевської

Нагадаємо, що 2004 року українська артистка активно виступала на підтримку експрезидента України, який покинув територію держави після Революції Гідності. Втім, цьогоріч журналісти вирішили поцікавитись у Могилевської, чи шкодує вона про свою позицію в минулому. Зірка зазначила, що такої думки вона дотримувалась 18 років тому, а вже 2010 року, коли Віктор Янукович став президентом, вона припинила співати на його підтримку.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?