Якими були останні слова померлого Вахтанга Кікабідзе: артист з Грузії давно відчував, що скоро його не стане

Не так давно мережу сколихнула новина про те, що цей світ покинув легендарний грузинський артист Вахтанг Кікабідзе. Товариш померлого актора і співака розкрик його останнє прохання перед смертю

Вахтанг Кікабідзе є одним з найвідоміших артистів Грузії або ж Сакартвело. Новини про смерть знаменитості сколихнули не лише його рідну країну, а й чимало шанувальників і друзів померлого за межами батьківщини. Так, наразі досі невідома офіційна причина смерті Вахтанга Кікабідзе, хоча в мережі висунули чимало теорій. Товариш відомого артиста також вирішив пригадати відомого артиста та розповісти про їхню останню розмову.

Станіслав Садальський пригадав, якими були останні слова Кікабідзе
Станіслав Садальський пригадав, якими були останні слова Кікабідзе

Станіслав Садальський, російський актор, прилетів на батьківщину Вахтанга Кікабідзе для прощання з артистом. За життя вони товаришували й дуже добре спілкувались, тому у Садальського залишилось чимало приємних спогадів про померлого друга. Одним з них він вирішив поділитись. Так, Садальський розповів про їхню останню розмову.

Якими були останні слова Вахтанга Кікабідзе

Востаннє Станіслав Садальський розмовляв зі своїм товаришем Вахтангом Кікабідзе у новорічну ніч. Тоді російський актор зателефонував грузинському актору, щоб привітати його зі святом, втім, зізнається Садальський, вже тоді він передчував власну смерть. Вахтанг Кікабідзе дуже сумував за померлою дружиною Іриною, яка відійшла у засвіти весною 2021 року, а в розмові з російським актором згадував свою кохану.

Вахтанг Кікабідзе сильно любив свою дружину Ірину
Вахтанг Кікабідзе сильно любив свою дружину Ірину

Станіслав Садальський зазначив, що на його привітання Вахтанг Кікабідзе відповів з нотками суму.

Дружина Ірина померла рік тому, восени 2021. Буба дуже важко переживав її відхід, на моє привітання з Новим роком сказав: “Не треба вітати, мене вже немає, я вмираю”

– розповів російський актор і товариш Вахтанга Кікабідзе.

Нагадаємо, що відомий грузинський актор і автор пісень помер 15 січня цьогоріч. Артистові було 84 роки, а раніше, за повідомленнями інсайдерів, він довго боровся з хворобою. З 2008 року артист відмовився відвідувати росію через її вторгнення на територію Грузії або ж Сакартвело. З 2014 року і до останнього дня свого життя Вахтанг Кікабідзе підтримував Україну.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.