“Не встояти, не наїстися”: Єфросиніна назвала страву, від якої будь-хто втратить розум – традиційний смаколик

Відома українська ведуча та благодійниця розповіла про свої вподобання у їжі. З'ясувалось, що спортивна та підтягнута Єфросиніна не може встояти перед шкідливим смаколиком

Маша Єфросиніна побудувала успішну кар’єру на українському телебаченні, а свого часу її персона була особливо обговорюваною, оскільки зірці вдалось сильно схуднути. Зірка ніколи не приховувала методів підтримання свого фізичного стану – Маша Єфросиніна здобула такого дивовижного результату завдяки правильному харчуванню та заняттям спортом.

Проте, навіть зірки з ідеальною фігурою не можуть відмовити собі від смачних десертів. Маша Єфросиніна зізналась, що попри свою нелюбов до лактози та сиру, вона обожнює українські сирники. Варто зазначити, що згідно з загальноприйнятими правилами цукор та жири належать до категорії “шкідлива їжа”.

Українська ведуча зізналась, що вона ніколи не могла встояти перед смачним десертом. В особистому блозі знаменитість поділилась зізнанням, що вона завжди полюбляла сирники. Ба більш, за словами Маші Єфросиніної, саме цим десертом вона ніколи не могла наїстись. Схоже, що сирники становлять загрозу для стрункої талії знаменитості.

Маша Єфросиніна назвала свою улюблену страву
Маша Єфросиніна назвала свою улюблену страву

Нагадаємо, що раніше відома українська телеведуча відповідала на запитання шанувальників в особистому блозі в соціальній мережі Інстаграм. Комусь з підписників зірки стало цікаво, які продукти завжди є в холодильнику ведучої. Маша Єфросиніна приховувати не стала та перерахувала ТОП найкорисніших продуктів, які завжди присутні у неї вдома.

Знаменитість зазначила, що в її холодильнику завжди є козячий сир, яйця, яблука, листя салату, мигдалеві йогурти, молоко та авокадо. Саме в цих продуктах міститься велика кількість вітамінів і корисних мікроелементів, які необхідні людині для підтримання здоров’я.

Які продукти завжди є в холодильнику Маші Єфросиніної
Які продукти завжди є в холодильнику Маші Єфросиніної

Нагадаємо, що раніше українська ведуча вже відповідала на запитання стосовно свого раціону. За словами знаменитості, найбільше вона споживає сирих овочів – вони складають близько 70% її щоденної “кухні”.

Більш того, розповіла Маша Єфросиніна, вона не має універсального рецепта схуднення. Весь секрет її стрункості – це відмова від важких вуглеводів, випічки та тіста, виробів з борошна.

spot_img

Схожі статті

Печінку купую через день, щоб приготувати гору ніжних печінкових котлет: мої уплітають їх за 5 хвилин

Печінкові котлети стануть справжнім хітом вашого обіду або вечері. А щоб вони завжди виходили вдало, варто знайти правильний рецепт. Спробуйте його вже сьогодні та пригостіть родину смачною новинкою.

Паштет із оселедця з плавленим сирком та морквою: готувати просто, а куштувати смачно. Можна мазати на хліб

Приготувати смачний та ситний паштет можна не тільки з мʼяса, а й з риби, а саме – з оселедця. Додавши декілька простих інгредієнтів можна приготувати справжню смакоту.

І мʼяса не треба, навіть такі розлітаються на ура: капустяні котлети зі смаком мʼясних. Чоловік не розпізнав

Якщо потрібно приготувати смачну та ситну страву без мʼяса, цей рецепт капустяних котлет стане чудовою альтернативною звичайним мʼясним котлетам. Вони не менш смачні, а готуються просто.