“Прокидаюся рано, приблизно о 6-й”: дочка екс-очільника країни Ющенка розповіла про свої президентські ранки

Віталіна Ющенко завжди відрізнялась активним способом життя. В особистому блозі знаменитість зізналась, як починається кожен її ранок та розповіла про поточний емоційний стан

Донька колишнього президента України Віктора Ющенка Віталіна завжди захоплювала своїх підписників і шанувальників ідеальною спортивною фізичною формою, а також активним способом життя. Після початку повномасштабної війни життя Віталіни, як і життя мільйонів інших українців, сильно змінилось. Про свій поточний емоційний стан, а також про звичний ранок у сучасних реаліях, старша донька Ющенко розповіла в особистому блозі.

На своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитість опублікувала допис з фотографією. В кадрі Віталіна Ющенко позувала у симпатичному спортивному вбранні – топі на бретельках і чорних лосинах, стилізованих “під джинси”. На шиї старшої доньки експрезидента були біле намисто та хрест.

Віталіна Ющенко показала спортивні кадри в особистому Інстаграм-блозі
Віталіна Ющенко показала спортивні кадри в особистому Інстаграм-блозі

В описі до останньої публікації знаменитість розповіла про свій звичний ранок і емоційний стан. Так, за словами Віталіни Ющенко, вона прокидається дуже рано – не пізніше 6 або 7 години ранку. Донька експрезидента України зазначає, що зазвичай у цей час у неї вдома відсутнє світло. Тоді, користуючись за наявності мобільним інтернетом, Віталіна намагається продивитись всі останні новини.

Віталіна Ющенко поділилась, що сьогодні, вперше після нещодавно отриманої травми, вона спробувала повернутись до занять спортом. Знаменитість зізналась, що її надихнула хороша погода за вікном – на вулиці яскраво світило сонце.

Старша донька колишнього президента України Ющенка розповіла про свій день
Старша донька колишнього президента України Ющенка розповіла про свій день

Знаменитість продовжила свою відверту розповідь шанувальникам тим, що насправді у неї немає ні натхнення, ні сил на нові звершення та навіть звичні повсякденні справи. Проте, зазначила Віталіна Ющенко, роботу та обов’язки ніхто не скасовував, тому доводиться брати себе в руки та продовжувати жити.

Ймовірно, таким чесним зізнанням Віталіна Ющенко спробувала пояснити свою дещо низьку активність у соціальних мережах. Якщо раніше старша донька експрезидента України займалась блогерською діяльністю, а зокрема часто публікувала дописи спортивної тематики, то сьогодні на її сторінці здебільшого з’являються публікації про війну.

Схожі статті

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.