Яку пенсію отримує в США мама Наташі Корольової: у народних артистів Павла Зіброва і Ніни Матвієнко менше

Мама співачки Наташі Корольової давно живе в Сполучених Штатах Америки. Вона не працювала в цій країні, але все одно отримує пенсію, яка більше ніж у народних артистів України.

Людмила Поривай, мама російської співачки родом з України Наташі Корольової, більше 30 років назад переїхала на постійне проживання в Америку. Там жінка обзавелась житлом і вийшла на пенсію, хоча жодного дня не працювала в США. Законодавство країни дозволяє навіть таким людям отримувати виплати після досягнення пенсійного віку.

Кожний місяць Людмила отримує пенсію по старості в розмірі 600 доларів. Це близько 22 тисяч гривень по нинішньому курсу. А у другого чоловіка Поривай, вітчима Наташі Корольової, який займався ресторанним бізнесом в Маямі, пенсія набагато більша і складає 2 тисячі доларів (майже 74 тисячі гривень).

Яку пенсію отримує в США мама Наташі Корольової
Яку пенсію отримує в США мама Наташі Корольової

Про такі пенсії українським артистам можна тільки уві сні мріяти. Павло Зібров наприклад з 80-х років на великій сцені, але навіть зі стажем більше 30 років його офіційна пенсія 5760 гривень. Ніна Митрофанівна Матвієнко має 45 років офіційного стажу і отримує ще менше ніж Зібров, у неї 4 тисячі гривень. Ці гроші артисти витрачають на самі звичайні потреби — ліки, комунальні послуги, проїзд.

Відмітимо, мама Наташі Корольової з початку повномасштабної війни в Україні засудила російське вторгнення і підтримує батьківщину, а також жінка розкритикувала зятя Тарзана, який підтримує путіна. Співачка ж відкрито не висловлюється про політику, але своїми діями показує прихильність до нинішньої влади в рф, де вона давно живе і працює.

Наташа Корольова замовчує війну в Україні

Корольова навіть заявила, що підтримає рішення Тарзана піти воювати, якщо буде потрібно. Раніше артистка часто згадувала про своє українське коріння і заявляла, що пишається цим, однак тепер числиться в списку зрадників.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.