Екс-чоловік Марини Боржемської В’ячеслав Узелков ошелешив рідну матір запитанням: “А я точно від нашого тата?”

Відомий український боксер і тренер шоу "Зважені та щасливі" В'ячеслав Узелков звернувся до своєї мами з неочікуваним питанням про батька. Подробиці в матеріалі.

В’ячеслав Узелков народився у місті Вінниця в 1978 році. В дитинстві батько віддав його на секцію з боксу і з перших же занять тренери побачили, що хлопчик має талант. Наполегливість Слави принесла йому славу і безліч нагород на професійному рингу. Батьки дуже пишалися спортивними досягненнями сина, але в інтерв’ю Узелков зізнавався, що в дитинстві йому не вистачало батьківської уваги.

Його мама Зинаїда і тато Валентин багато працювали, щоб мати змогу забезпечувати сина, однак він це зрозумів тільки з часом, коли виріс. В’ячеслав з сумом згадував, що ніколи не грав з батьком в футбол і не ходив на рибалку, його хлопцю замінив тренер, який не лише на тренуваннях турбувався про Узелкова, але і цікавився, чи виконав він домашнє завдання в школу, чи поїв.

Батьки В'ячеслава Узелкова і Марини Боржемської
Батьки В’ячеслава Узелкова і Марини Боржемської

Боксер іноді ділиться сімейними фото в своєму Інстаграм-блозі. Одного разу він виставив знімок з мамою і зворушливо розповів про неї:

Мій жарт до мами: “Мама, а я точно від нашого тата?”. Мама та жінка, яка завжди мене чекає, любить і ніколи не зрадить. Я виріс і ріс в умовах вулиці, але мама завжди мене чекала і завжди говорила “Я хотіла такого синочка”

В'ячеслав Узелков ошелешив рідну матір запитанням
В’ячеслав Узелков ошелешив рідну матір запитанням

Батька В’ячеслава Узелкова вже немає, чоловік помер в 2015 році, а з мамою він підтримує близькі відносини і намагається робити так, щоб найрідніша жінка не мала ні в чому потреби.

Нагадаємо, раніше спортсмен був одружений на фітнес-тренерці Марині Боржемській, яка розлучилася з ним в 2018 році. У пари є двоє дітей, син Роберт і дочка Олівія, вони живуть з Мариною. Квартиру, яку Боржемська і Узелков придбали в шлюбі, при розлученні він переписав на свою матір.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.