Проміняли “Новий канал” на “1+1”: чому Юрій Горбунов, Лідія Таран і Ольга Фреймут змінили місце роботи

Багато відомих облич на українському телебаченні починали з роботи на одному каналі, а продовжили на іншому. Наприклад Юрія Горбунова знають як зірку 1+1, але починав він з Нового каналу.

Телеканали “1+1” і “Новий канал” подарували глядачам багато розважальних шоу, які стали дуже популярними серед українців. Це “Голос країни”, “Танці з зірками”, “Підйом”, “Хто зверху?”, “Ревізор”, “Пара на мільйон” та інші.

Багатьох ведучих в тому числі перелічених проектів зараз асоціюють з тим чи іншим каналом, однак починали вони свою телевізійну кар’єру у конкурентів. Дізнайтеся, хто з телезірок перейшов з Нового на 1+1.

Юрій Горбунов

Як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, яка програла Каті Осадчій
Телеведучі, які починали кар’єру на Новому каналі, але перейшли на 1+1

Молодий і ще нікому не відомий актор драмтеатру в Івано-Франківську у 1997 році переїхав у Київ та почав працювати на телебаченні. На каналі УТ-1 він вів програми “Три точки” і “Щасливий дзвінок” з Машею Єфросиніною. Разом із нею Горбунов в 2000 році став ведучим ранкового шоу “Підйом” і отримав за цю роботу премію “Телетріумф”.

В червні 2006 року Юрій прийшов на 1+1, почавши вести “Сніданок з 1+1”. З тих пір є ведучим цього каналу. На цій роботі він зустрів свою майбутню дружину Катерину Осадчу.

Ольга Фреймут

Оля Фреймут вперше за довгий час показала молодшу доньку від продюсера
Телеведучі, які починали кар’єру на Новому каналі, але перейшли на 1+1

Ревізор Ольга Фреймут на початку свого шляху працювала фешн-журналісткою в програмі “Сніданок з 1+1”, але у 2008 році шоу закрили. Тоді відкрився кастинг на “Підйом”, Оля його успішно пройшла і доповнила дует Олександра Педана і Сергія Притули. З 2011 року Фреймут вела “Шоуманію” та “Ревізор”. Остання передача стала одним з найуспішніших проектів Нового каналу.

Також Ольга була ведучою “КабріоЛіто”, “Хто зверху?”, але в 2013 році несподівано пішла з Нового знову на 1+1, де випустила авторську програму “Інспектор Фреймут”. Повернення телеведучої на Новий канал відбулося в 2018 році, вона стала директоркою школи панянок в реаліті-шоу “Від пацанки до панянки”. Зараз Фреймут живе у Великій Британії і працює в місцевій газеті.

Лідія Таран

Лідія Таран
Телеведучі, які починали кар’єру на Новому каналі, але перейшли на 1+1

Зірка ТСН Лідія Таран розпочала журналістську кар’єру з радіо, але популярність здобула на телебаченні. З 1998 по 2004 рік вона працювала ведучою на “Новому каналі”, в таких програмах — “Репортер”, “Спортрепортер”, “Підйом”, “Гол”. Потім з 2005 по 2009 рік Лідія була телеведучою “5 каналу”, а з 2009 року вона перейшла на “1+1”.

Таран тимчасово переїхала у Францію і зараз випробовує себе в ролі віддаленої кореспондентки ТСН, хоча раніше вона працювала тільки в студії.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.