Відмовились від справжніх ПІБ: чому Тіна Кароль і Злата Огнєвіч вписали творчі псевдоніми в паспорти

Тіна Кароль і Злата Огнєвіч — добре відомі українцям імена. Це популярні співачки, які прославляють Україну у світі, але при народженні батьки називали їх по іншому.

Тіна Кароль — псевдонім, а не справжнє ім’я

Підбірка дивних суконь Тіни Кароль
Тіна Кароль і Злата Огнєвіч вписали псевдоніми в паспорти замість справжніх імен

Головна поп-діва української сцени як виявилося народилася не Тіною Кароль. Її звали Тетяна Ліберман, але це ім’я не підходило для будування співочої кар’єри. Перед тим як співачка мала виступити в конкурсі “Нова хвиля”, ціла команда разом з нею займалася вигадуванням звучного псевдоніму. Так з’явилася та сама Тіна Кароль, яку зараз знають всі українці.

В Мережі подейкували, що Тіна запозичила ідею псевдоніму у Ані Лорак, тому що Тіна Кароль — фактично перевернуте задом наперед ім’я іншої співачки тільки з додаванням м’якого знаку, але поп-діва запевняє, що з Кароліною у неї немає нічого спільного.

Злату Огнєвіч звуть Інна

Огнєвіч відсвяткувала день народження в Карпатах
Тіна Кароль і Злата Огнєвіч вписали псевдоніми в паспорти замість справжніх імен

При народженні Злата Огнєвіч мала інше ім’я, яке їй з дитинства не подобалось — Інна Бордюг. Майбутня зірка завжди мріяла змінити ім’я в паспорті. У вітчизняному шоу-бізнесі про неї дізналися в 2010 році, коли дівчина взяла участь в національному відборі на “Євробачення”. А в 2015 році вона офіційно за документами стала Златою Огнєвіч, тільки якщо Тіна Кароль в паспорті записана без прізвища, то Злата залишила своє по-батькові без змін — Леонідівна.

Такий псевдонім зірка обрала не випадково. Злата — золото, Огнєвіч — вогонь, який палає всередині. Це характеризує її як людину.

Справжні імена інших українських співачок

Також Камалія насправді не Камалія, а Наталія Шмаренкова в дівоцтві і Захур в заміжжі. Джамала — теж псевдонім, її звуть Сусана Джамаладінова. Настя Каменських для більшої звучності взяла дівоче прізвище мами, а по батьку вона Жмур. Ані Лорак в дитинстві була Кароліною Куєк.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.