Таємна дружина, таємна дитина та інші таємниці Олега Винника: що і чому приховує головний вовк країни

В особистому житті відомого українського співака Олега Винника багато таємниць, які вдалося розгадати навіть не зважаючи на те, що артист мовчить.

Олег Винник — один з найвідоміших українських співаків, у якого велика кількість прихильниць. З такою яскравою зовнішністю і романтичним репертуаром артисту було легко завоювати любов публіки, але це також викликає ще більшу зацікавленість його особистим життям, а він ніколи не любив ділитися такими подробицями і конкретно на питання журналістів не відповідав. Однак в Мережі ходить інформація про сім’ю знаменитості.

Все про дружину і дітей Олега Винника

Свою кохану Олег зустрів в юності на навчанні. Вони вчились в одній групі і викладачі бачили, як зароджувалось їх кохання. Згодом молоді люди одружились, а сусіди Винника з села розповідали журналістам, що весілля було пишне і з купою гостей.

Що відбувається між Олегом Винником і Таюне
Таємна дружина, таємна дитина та інші таємниці Олега Винника

Ще до творчої кар’єри Олег відправився в Німеччину як заробітчанин, але вдача повернулася до нього лицем і він зміг пробитися в театр, ставши артистом мюзиклів. Рівень його популярності стрімко ріс, але тоді співак не був таким таємничим і в інтерв’ю для німецької преси розповів, що його дружина і син переїхали ближче до нього.

Дружиною Олега Винника є його бек-вокалістка Таюне. За відкритою інформацією в Мережі, їх сина звуть Юліан, він плавець, живе в Берліні. Після російського наступу 24 лютого 2022 року співак виїхав з України саме в Німеччину.

Як виглядає 18-річний син Олега Винника, який проживає в Німеччині
Таємна дружина, таємна дитина та інші таємниці Олега Винника

Нагадаємо, Олег Винник народився в звичайній робітничий сім’ї в селі Вербівка, Черкаська область. Отримав освіту в училищі культури в Каневі, гастролював у складі студентського хору, потім два роки працював в Черкаській обласній філармонії, а в 1997 році поїхав у Німеччину гувернером для двох хлопчиків в сім’ї хірурга. Тоді і почався його творчий шлях.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.