“Трішки не догуляла”: найміцніша в історії Холостяка пара Квіткова і Нікіта Добринін натякнули на розлучення

Нікіту Добриніна та Дашу Квіткову вважали найміцнішою парою в історії реаліті-шоу Холостяк. Проте, останнім часом закохані все частіше змушують фанатів замислитись, чи все в їхніх стосунках добре

У дев’ятому сезоні популярного телепроєкту про кохання “Холостяк” відомий український журналіст і ведучий Нікіта Добринін шукав своє кохання. У фіналі шоу знаменитість обрав чарівну Дашу Квіткову. Дослухавшись до власного серця, чоловік зробив правильний вибір, адже 2020 року зіркова пара одружилась, а наступного року народився їхній первісток.

Дашу Квіткову та Нікіту Добриніна вважають одною з найміцніших молодих пар українського шоубізнесу. Ба більш, подружжя є єдиною парою в історії реаліті-шоу “Холостяк”, яким не просто вдалось зберегти стосунки після фіналу проєкту, а й створити справжню родину.

Даша Квіткова і Нікіта Добринін разом виховують спільну дитину
Даша Квіткова і Нікіта Добринін разом виховують спільну дитину

Проте, останнім часом шанувальники зіркової пари почали сильно непокоїтись стосовно їхніх стосунків. Так, багатьом підписникам Даші Квіткової здалось, що між нею та Добриніним все не так добре, як могло б бути. Оскільки випробування повномасштабною війною пройшли не всі стосунки, фанати переймаються, що скоро можуть почути невтішні новини про розлучення їхніх фаворитів.

На особистій сторінці Даші Квіткової в соціальній мережі Інстаграм з’явились чорно-білі кадри дівчини. У коментарях під новим дописом шанувальники висловили свої підозри стосовно того, що блогерка розлучилась з Добриніним. Хоча ні на один з коментарів Квіткова не відповіла, можна припустити, що підставою для таких висловлювань стала повна відсутність зіркової пари в медіапросторі разом.

У мережі запідозрили, що у стосунках Даші Квіткової і Нікіти Добриніна не все добре
У мережі запідозрили, що у стосунках Даші Квіткової і Нікіти Добриніна не все добре

Нагадаємо, що раніше у мережі вже повідомляли про те, що зіркова пара свого часу була за крок до розлучення. Тоді, зізналась Даша Квіткова, вони з Нікітою Добриніним пережили серйозну кризу в стосунках, проте вчасно взяли себе в руки та впорались з “бурею”. Закохані довгий час працювали над собою та виправляли власні помилки та врешті-решт порозумілись.

Єдиною парою, яка зберегла стосунки після фіналу шоу є Даша Квіткова і Нікіта Добринін
Єдиною парою, яка зберегла стосунки після фіналу шоу є Даша Квіткова і Нікіта Добринін

Наразі ні Добринін, ні Квіткова не відповідають на закиди шанувальників.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.