Як виглядають дружини знаменитих українців Олександра Усика, Олексія Арестовича, Віталія Кіма: справжні моделі

Цих чоловіків добре знають не лише в Україні, але й за її межами. Між тим про дружин відомих українців не має практично ніякої інформації. А дарма, адже жіночки доволі привабливі і гідні з'явитися на люди поряд зі своїми активними благовірними.

Олександр Усик

Боксер відомий не лише видатними перемогами на ринзі, але й численними скандалами, в які втрапляє через свої необережні висловлювання. Усі свої переможні бої чемпіон світу в суперважкій вазі за чотирма версіями присвячує дружині, якій частенько пише вірші.

Дружині Олександра Усика позаздрять навіть моделі

З Катериною Хмелевською Олександр познайомився ще в школі. Перше кохання переросло у створення міцної сім’ї і народження трьох дітей. Цьогоріч подружжя відзначатиме 14 років спільного життя. Щойно закінчується бій, боксер поспішає до своєї родини, щоб обійняти дружину і дітей.

Віталій Кім

Миколаївська область, яку очолює Віталій Кім, частково зазнала окупації від російських військ, але завдяки мужнім діям ЗСУ і під мудрим керівництвом голови ОВА була звільнена від орків остаточно.

Дружина Віталія Кіма виглядає настільки молодо, що її не відрізниш від старших доньок

Лише після цього Кім дозволив красуні-дружині повернутися до обласного центру разом із молодшим сином. Дві старші доньки вже догнали Юлю в зрості і, на перший погляд, складно визначитися, де мама, а де її дівчатка. Важко повірити, що після трьох пологів дружина губернатора виглядає настільки молодо.

Олексій Арестович

Колишній радник офісу Президента любить багато говорити на різні теми. При цьому деталями особистого життя ділиться неохоче. Відомо, що він був тричі одружений, і в кожному шлюбі є по одній дитині.

З третьою дружиною Олексій Арестович живе 8-ий рік

Третя дружина Анастасія воліє перебувати в тіні відомого чоловіка й особливо не світитися на людях. Вони познайомилися під час тренінгу, який проводив Олексій у авторській школі. Разом подружжя живе вже восьмий рік, виховуючи 6-річного синочка. Татуся частіше бачать з екрана телевізора, ніж удома.

Популярне

Схожі статті

Один типаж жінок: в Мережі порівняли молоду дружину Володимира Остапчука з його колишніми – як 2 краплі води

Підписники Володимира Остапчука порівняли його теперішню дружину з колишніми. Шанувальники знаменитості впевнені — дівчата мають схожий типаж.

Винен характер чи обставини? Чому Сергія Притулу “вигнали” з шоу “Хто зверху?” – Леся Нікітюк все пояснила

Відомий український ведучий Сергій Притула вже давно не веде шоу "Хто зверху?". Про те, що стало причиною цієї події, читайте у новому матеріалі від "Однієї хвилини".

Українсько-турецька красуня: при вигляді дочки Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу у всіх відняло дар мови

Єдина донька співачки Ані Лорак Софія росте такою ж талановитою та харизматичною, як її мама. В ранньому дитинств дівчинка була копією свого батька, та зараз Соня все більше стає схожою на Ані Лорак.