Переможниця “Холостяка-9” Даша Квіткова і Нікіта Добринін офіційно розлучилися: “Ми більше не разом”

Даша Квіткова і Нікіта Добринін були найгарнішою парою в шоубізі. Широкий загал із цікавістю спостерігав за розвитком стосунків пари після завершення проекту "Холостяк-9": весіллям, народженням дитини, вінчанням. Тому новина про розлад у зірковому сімействі надзвичайно всіх шокувала.

Кохання між Дашею і Нікітою закрутилося в усіх на очах, коли обоє брали участь у 9 сезоні шоу “Холостяк”. Квіткова привернула увагу головного персонажа скетч-картою з завданнями, які разом із Добриніним виконували до завершення проєкт. Далі були перший поцілунок, знайомство з батьками і вибір холостяком Даші як переможниці.

Даша Квіткова і Нікіта Добринін на проєкті Холостяк

Коли знімання завершилися, молодята поселилися разом. На початку 2020 року голубки відбули на відпочинок на Балі, де молодик запропонував коханій руку і серце. У травні вони офіційно взяли шлюб у Києві.

Даша Квіткова і Нікіта Добринін заручилися на Балі

А в січні наступного року, вже з Мальдів, подружжя сповістило новину про поповнення в родині. Прихильники слідкували за станом майбутньої породіллі в Інстаграмі, а 13 липня привітали новоспечених батьків із народженням первістка.

Даша Квіткова і Нікіта Добринін у день вінчання

Коли почалася війна, Нікіта пішов у тероборону, а Даша з синочком спочатку відбула до Львова, але згодом повернулася до Києва. У вересні 2022 року вони обвінчалися. Що трапилося за 4 місяці, незрозуміло, але Квіткова сповістила, що більше не живе з Нікітою. Тепер перед жінкою постала проблема: як налагодити стосунки з колишнім чоловіком, адже обоє мають брати участь у вихованні синочка Льва.

Даша Квіткова і Нікіта Добринін обожнюють сина Льва

В інтерв’ю Маші Єфросиніній блогерка зізналася, що вже півтора тижня вони з Нікітою не живуть разом. А ще зауважила, що розрив стався саме за її ініціативи. Молодичка пояснила, що їхні швидкості по життю не збігаються. Вона багато працює, отримуючи задоволення від цього, а у Добриніна зовсім інші цінності. Ось така історія яскравого, але нетривалого кохання.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.