З ким після розлучення Квіткової і Добриніна залишився маленький син: пара з “Холостяка-9” більше не разом

Нещодавно відома українська блогерка та переможниця романтичного шоу "Холостяк-9" Даша Квіткова в інтерв'ю зізналася, що більше не разом зі своїм чоловіком Нікітою Добриніним. З ким залишився проживати їхній півторарічний син, читайте далі в матеріалі.

Даша Квіткова і Нікіта Добринін стали єдиною парою, яка після закінчення романтичного шоу “Холостяк” залишилися разом, одружилися та стали батьками. Зі сторони здавалось, що вони ідеальна пара. Саме так вони транслювали свої відносини у соціальних мережах та в інтерв’ю. Втім, насправді їхнє життя не було таким ідеальним, як вони це показували.

Даша Квіткова і Нікіта Добринін уже не разом
Даша Квіткова і Нікіта Добринін уже не разом

21 січня Даша Квіткова в ексклюзивному інтерв’ю Маші Єфросініній зізналася, що вже декілька тижнів вони з Нікітою не живуть разом і мають намір розлучитися. Наразі Даша вважає, що навряд чи помириться з чоловіком. При цьому дівчина напряму не називає причин розлучення. Зрозуміло лише те, що почуття між подружжям згасли.

Як відомо, у Квіткової та Добриніна є спільний півторарічний син Лев. В інтерв’ю Єфросініній Квіткова розповіла, з ким після розлучення проживає син.

Даша Квіткова та Нікіта Добринін
З ким після розлучення Квіткової і Добриніна залишився маленький син

Так, Даша зізналася, що саме Нікіта виїхав з їхнього спільного будинку, що на Київщині, а вона з сином залишились проживати там. Маленький Лев живе з мамою, проте Нікіта в будь-який момент може бачитись з сином.

Даша зізнається, що вони з Добриніним в першу чергу думають за сина, тож зараз регулярно працюють з психолог, аби вибудувати правильні стосунки після розлучення та не травмувати дитину.

Цікаво, що ще місяць назад Даша Квіткова в інтерв’ю розповідала про щасливий шлюб з чоловіком та говорила про плани народити другу дитину. Наразі прихильники дівчини не впевнені в її щирості ні тоді, ні зараз.

Нікіта Добринін теж не розголошує реальні причини розлучення. Чоловік лише підтвердив той факт, що більше не живе з дружиною.

Схожі статті

Минтай більше не смажу, а готую по-іншому і обовʼязково з гірчичкою. Настільки смачніше, що не передати

Приготувати смачну, ароматну та соковиту рибу минтай можна додавши до неї сметано-гірчичний соус. Ця страва стане вашою улюбленою вечерею через простоту приготування та виразний смак.

34-річний Позитив зізнався, навіщо приховує нову кохану після розлучення: “Коли нас впізнають, то…”

Ще 2021 року Олексій Завгородній розлучився з дружиною. Відтоді її місце в серці Позитива посіла інша дівчина. От тільки представляти нову кохану широкому загалу репер чомусь не поспішає.

Як виглядає будинок Ніни Матвієнко, в якому тепер живуть Тоня і Мірзоян: нічого не міняли після її смерті

Як виглядає триповерховий маєток легендарної Ніни Митрофанівни Матвієнко, у якому й сьогодні проживають Тоня з Арсеном. Фото будинку у матеріалі.