Ілона Гвоздьова поскаржилась на проблеми зі здоров’ям: зірка частково не відчуває руку – “Чим далі, тим гірше”

Відома українська танцівниця та хореографиня поскаржилась на проблеми зі здоров'ям. Ілона Гвоздьова зізналась, що в неї негаразди з лівою рукою та поділилась деталями

Українська хореографиня Ілона Гвоздьова прославилась своїми запальними та професійними танцями, а особлива популярність до знаменитості прийшла, коли вона взяла участь в телепроєктах “Танцюють всі!” та “Танці з зірками”. Сьогодні зірка крім основної професійної діяльності також веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. На сторінці в мережі Ілона Гвоздьова зізналась, що має проблеми зі здоров’ям.

Ілона Гвоздьова розповіла про проблеми зі здоров'ям
Ілона Гвоздьова розповіла про проблеми зі здоров’ям

Нещодавно на особистій сторінці знаменитості в Інстаграмі з’явилась Історія, в якій хореографиня поскаржилась на погане самопочуття, а саме – проблеми з рукою. Зі слів Ілони Гвоздьової, вона погано відчуває свою руку, а через біль, який буквально сковує її рухи, навіть не може нормально поворухнути тілом.

Зірка зізналась, що відносно нещодавно почала відчувати неприємний біль у всьому тілі. Зокрема, поколювання у ключиці, які виникають при сильних стресах, не дозволяють хореографині вільно рухати лівою рукою. Ілона Гвоздьова не знає, чим можуть бути зумовлені такі проблеми зі здоров’ям, але збирається це з’ясувати.

Спочатку трохи поколювало, але чим далі, тим гірше. Ліва рука погано працює, а коли нервую, взагалі відчуваю пульсацію в районі ключиці

– прокоментувала знаменитість.

Українська танцівниця Ілона Гвоздьова розповіла про проблеми зі здоров'ям
Українська танцівниця Ілона Гвоздьова розповіла про проблеми зі здоров’ям

Хореографиня повідомила, що вона проконсультується з лікарями щодо стану свого організму, оскільки сказати напевно про причини такого погіршення здоров’я знаменитість не може. Втім, припускає Ілона Гвоздьова, всьому виною міг стати сильний стрес. Зірка опублікувала фотографію кахелю з мармуровим дизайном і зазначила, що часто почувається так само.

На зображенні видно симпатичні тріщини, яким Ілона Гвоздьова надала філософського значення. Хореографиня зазначила, що останнім часом відчуває, ніби всередині вона тріщить, так само як і кахель у неї вдома. Втім, додала знаменитість, ззовні здається, що все добре.

Ілона Гвоздьова метафорично висловилась про стан свого здоров'я
Ілона Гвоздьова метафорично висловилась про стан свого здоров’я

Популярне

Схожі статті

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.

Насправді не Гурченко: яким було справжнє прізвище відомої актриси – все через помилку паспортистки

Паспортистки вряди-годи припускаються помилок і кардинально змінюють долю ні в чому не повинних людей. Жертвою такої прикрої помилки стала й Людмила Гурченко, вірніше, її тато.