Плодовиті на хлопчиків: Катерина Осадча, Даша Мельникова, Христина Решетнік та інші зіркові мами синів

Дізнайтесь, в кого зі знаменитих мам завжди народжуються тільки хлопчики. В цьому цікавому списку є зірки українського і російського шоу-бізнесу.

Катерина Осадча

Катя Осадча народила трьох хлопчиків
Катя Осадча народила трьох хлопчиків

Телеведуча Катя Осадча зробила шоумена і свого коханого чоловіка Юрія Горбунова батьком двох синів. У пари в 2017 році народився старший син Іван, а в 2021 році в сім’ї з’явився молодший хлопчик Данило. Також до шлюбу з Горбуновим Осадча стала мамою сина Іллі від колишнього чоловіка Олега Поліщука.

Юрій Горбунов після появи молодшого сина в інтерв’ю зізнавався, що мріє також про доньку. Під час війни зіркова пара натякнула, що розглядає можливість всиновлення, тому можливо, що дівчинка все ж таки з’явиться в сім’ї.

Христина Решетнік

Христина Решетнік мама трьох синів
Христина Решетнік мама трьох синів

Дружина ведучого реаліті-шоу “Холостяк” Григорія Решетніка народила йому трьох хлопчиків. Старшого спадкоємця подружжя назвали Іваном, середній – Дмитро, а молодший – Олександр.

За сімейним життям Григорія і Христини спостерігають багато прихильників, які постійно у них питають, чи планує пара ще дітей. Решетніки зізнаються, що не збираються зупинятись і коли прийде час, вони стануть батьками вчетверте.

Даша Мельникова

У Даші Мельникової два сина
У Даші Мельникової два сина

Зірка серіалу “Татусеві доньки” Даша Мельникова вже мама двох синів Артура і Марка, яких вона практично не показує публіці, але розповідає про їх дорослішання. Актриса розповідала, що старший син дуже трепетно відноситься до молодшого братика.

Мельникова також зізнавалась, що материнство дається їй нелегко, але вона намагається виховати хлопчиків справжніми чоловіками і маминими помічниками.

Яна Рудковська

Яна Рудковська виховує чотирьох синів
Яна Рудковська виховує чотирьох синів

Світська левиця Яна Рудковська є матір’ю чотирьох синів. Двоє старших, Андрій і Микола, народились в першому шлюбі, а молодші, Олександр (Гном Гномич) і Арсеній – в шлюбі з фігуристом Євгеном Плющенком.

Андрій насправді прийомний син Рудковської, а Арсенія народила сурогатна матір.

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.