Виростила джентльмена: Ксенія Мішина похизувалась дуже дорогим презентом від сина – “Подарував Balenciaga”

Українська актриса змалку виховувала свого сина в найкращих традиціях. Хлопчик підріс і тепер балує маму вишуканими та дорогими подарунками. Який презент 10-річний Платон зробив цього разу?

Відома українська актриса Ксенія Мішина виховує 10-річного сина Платона. Хлопчина навіть у такому юному віці завжди намагається приємно дивувати свою маму та дарувати їй цікаві презенти. Цього разу зірковий син зробив Ксенії Мішиній доволі дорогий подарунок, проте за нього Платон не заплатив і копійки. Про те, як так склалось, українська актриса розповіла в особистому блозі.

Мішина показала подарунок від сина

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм українська актриса розповіла про нещодавню подію. Так, за словами Ксенії Мішиної, днями до неї підійшов її син та заявив, що в нього є для неї подарунок. Знаменитість була заінтригована, тому швидко погодилась отримати презент. Платон подарував своїй мамі стильну рожеву візитницю. Пізніше з’ясувалось, що це – оригінал бренду Balenciaga.

Ксенія Мішина розповіла про неочікуваний подарунок від сина
Ксенія Мішина розповіла про неочікуваний подарунок від сина

Знаменитість зізналась, що презент маленький джентльмен приніс її ледве не одразу після того, як вона прокинулась.

Приносить мені ось таку візитницю, як вона називається. Справжню оригінальну Balenciaga, щоб ви розуміли. Говорить, що він знайшов її вчора у парку, поки я працювала, а він гуляв. Оце син у мене

– прокоментувала Мішина.

Платон також вирішив поспілкуватись з авдиторією своєї зіркової мами. Син української актриси розповів про те, де та як йому вдалось знайти візитницю від Balenciaga. Хлопчина зізнався, що спершу подумав, що це аксесуар від мас-маркету, на кшталт “Zara”. Проте, коли Платон прийшов додому, то побачив бирку Balenciaga.

Зірковий син зазначив, що перш ніж подарувати мамі нову стильну візитницю, він добре відмив її від бруду та продезінфікував. Платон потурбувався, щоб на аксесуарі не було ні одної плями та тільки після цього подарував візитницю мамі.

Син Ксенії Мішиної Платон розповів, де та як знайшов подарунок мамі від Balenciaga
Син Ксенії Мішиної Платон розповів, де та як знайшов подарунок мамі від Balenciaga

Хлопчина зауважив, що цей презент – стовідсотковий оригінал. Схоже, що Платон не лише добре почистив візитницю перед тим, як подарувати мамі, а й впевнився, що аксесуар не є підробкою. Варто зазначити, що оригінальні товари популярного бренду коштують тисячі доларів.

Схожі статті

Діти стали вчиться краще, щоб я частіше готувала цей десерт. А знайомі просять рецепт: простий торт “Пагорб”

Для приготування смачного десерту не обов'язково брати дорогі та складні продукти. Смаколик можна приготувати з найпростіших інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт шоколадного торта "Пагорб".

Дружина Віктора Павліка запланувала ще одну пластичну операцію та розповіла про реакцію чоловіка: “Важко”

Молода дружина Віктора Павліка розповіла про плани щодо пластичної операції. Блогерка зізналась, коли наважиться на зміни своєї зовнішності.

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.