“Краще бути самою, ніж з недоробком”: Мудра після сварки з Топольським висловилась про програш у Холостяку-12

Фіналістка крайнього сезону популярного реаліті-шоу "Холостяк-12" Саша Мудра прокоментувала свою поразку в шоу, а також пояснила, чому насправді зовсім не засмучена через це

Популярний телепроєкт про кохання “Холостяк” зібрав перед екранами телевізорів мільйони українців. Шанувальники полюбляють спостерігати за розвитком стосунків головних героїв реаліті, проте інтриги та скандали не завершуються з фінальним епізодом шоу про кохання. Навіть після завершення знімання деякий час учасники “Холостяка” залишаються чи не найобговорюванішими персонами країни.

Фіналістка “Холостяка-12” Саша Мудра до участі в українському реаліті також була учасницею іншого схожого проєкту в Литві. Знаменитість зазначила, що їй не вдалось знайти там гідного чоловіка, якого вона б покохала, тому через деякий час Саша прийшла на українське шоу “Холостяк”.

Саша Мудра висловилась про свою участь в литовському реаліті про кохання
Саша Мудра висловилась про свою участь в литовському реаліті про кохання

Знаменитість зазначила, що вона дійсно хотіла закохатись, проте не змогла знайти гідного кандидата.

Було прикольно… Я єдина, хто залишилася без пари, але краще бути самою, ніж з недоробком. Тому це був класний досвід

– зазначила Мудра в інтерв’ю для видання “УНІАН”.

Поразка Саші Мудрої – що відомо?

Харків’янка Саша Мудра сміливо та впевнено крокувала до перемоги в реаліті-шоу про кохання, проте склалось все зовсім не так, як уявляла собі дівчина. Хоча ексучасниця шоу “Холостяк” була впевнена у своїй перемозі, Алекс Топольський вирішив по-іншому.

Чоловікові здалось, що він зможе побудувати міцні стосунки лише з Катериною Лозовицькою. Втім, після завершення телепроєкту їхні стосунки не протримались довго, а однією з вагомих причин став той факт, що всі думки чоловіка були зайняті Мудрою.

Алекс Топольський зізнався пізніше, що зробив неправильний вибір у фіналі Холостяка
Алекс Топольський зізнався пізніше, що зробив неправильний вибір у фіналі Холостяка

Раніше дівчина вже коментувала і вибір Алекса Топольського, і свою поразку. Нагадаємо, що дівчина була дуже здивована тим, що чоловік обрав Катерину Топольську, проте вона спробувала відпустити ситуацію та не відчувати нічого поганого до головного героя крайнього сезону реаліті.

Втім, додала Саша Мудра, зізнання чоловіка в тому, що він думав про неї після завершення телепроєкту, сильно потішило її его. Проте, зараз дівчина вже точно не хоче будувати з чоловіком стосунки, адже не хоче повертатись до минулого. Ба більш, зараз серце знаменитості зайняте американським бізнесменом.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.