Як виглядав Кузьма Скрябін за день до своєї смерті: на відео з’явився останній виступ Андрія Кузьменка

2 лютого буде 8 річниця загибелі відомого українського артиста Андрія Кузьменко. Пам'ять про нього буде жити вічно у серцях українців, адже Кузьма був людиною з великої літери.

2 лютого 2015 року відомий український артист Кузьма Скрябін потрапив у серйозну автокатастрову на Дніпропетровщині. Співак загинув на місці. З дня його смерті пройшло майже 8 років, однак публіка досі пам’ятає його вклад в українську культуру, крилаті фрази артиста, а його пісні до цього часу переспівуються молодими співаками.

Як відомо, Андрій Кузьменко потрапив в аварію після того, як їхав з концерту у Кривому Розі. У Мережі залишилось відео з того самого концерту, за декілька годин до трагедії.

Як виглядав Кузьма Скрябін за день до своєї смерті
Як виглядав Кузьма Скрябін за день до своєї смерті

Співак запалив публіку, концерт був дуже душевним, втім зараз про виступи артиста можуть нагадувати лише архівні виступи.

Користувачі Мережі засипали останнє відео Кузьми коментарями.

  • Ось, що пишуть фоловери:
  • “Кузя, ти назавжди в наших серцях”;
  • “Людина Всесвіт… Спочивай з миром, друже.”;
  • “Ех, шкода Андрія! Так любив та люблю твої пісні. Дуже радий щоразу був живий на твоєму концерті. Ти людина Миру, людина слова та честі. Ми завжди пам’ятатимемо тебе. А я носитиму і далі футболку з тобою!”;
  • “Велике щастя зустрічати новий день. Плачу переглядаючи , дуже шкода. Так не вистачає Андрія в цьому житті , людина з великої букви.”

Нагадаємо, після смерті Андрія Кузьменка в Мережі довгий час ширилися чутки, що автокатастрофа підставна, начебто співака “прибрали”, бо він заважав впливовим людям. Втім, підтвердження цим чуткам так і не має. Рідні Кузьми впевнені, що його смерть – всього лише страшна випадковість. Свідки автокатастрофи теж підтверджують те, що Андрій просто не справився з кермуванням.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.