“Зараз ми – переморожений фарш”: дружина Pianoбоя на тлі епідемії розлучень прокоментувала стосунки з коханим

Відомий український співак Дмитро Шуров сьогодні відзначає 20 років разом зі своєю коханою. Зіркова дружина прокоментувала стосунки зі співаком на тлі епідемії розлучень, що вирує в українському шоубізнесі

Популярний український співак і музикант Дмитро Шуров більше відомий українцям під псевдонімом Pianoбой. Свого часу зірка підкорив шанувальників ліричними текстами та цікавими музичними мотивами. Раніше знаменитість був учасником гуртів “Океан Ельзи” та “Земфіра”, проте популярність здобув саме завдяки сольному проєкту.

Втім, все добре в артиста склалось не лише в професійній діяльності, а й в особистому житті. Дмитро Шуров понад 20 років разом зі своєю дружиною Ольгою. Зіркова дружина публічно привітала коханого, з гумором зазначивши, як зараз почувається в стосунках з артистом.

Дмитро та Ольга Шурові разом вже понад 20 років
Дмитро та Ольга Шурові разом вже понад 20 років

Дружина Pianoбоя про стосунки з ним

На особистій сторінці в соціальній мережі Фейсбук Ольга Шурова зауважила, що вона зі своїм чоловіком, як завжди, йде проти течії. Останнім часом в українському шоубізнесі вирує справжня хвороба, яка розлучає родини – чимало відомих пар завершило свої стосунки. Проте, зазначила дружина Pianoбоя, вони з коханим до цього типу не належать.

Ольга Шурова зазначила, що вона та її чоловік Дмитро святкують 20 років разом, доки всі навколо наслідують так звану моду розлучень. Ба більш, додала знаменитість, вона ні про що не шкодує, адже їхні з Дмитром Шуровим стосунки були неймовірними. Зіркова дружина вважає слово “агонь” синонімом до їхнього з коханим шлюбу.

Дружина Pianoбоя показала романтичне фото
Дружина Pianoбоя показала романтичне фото

Знаменитість також вирішила пригадати, якими вони з чоловіком починали їхні стосунки та якими стали згодом. Судячи з кумедної метафори Ольги Шурової, вони дуже змінились за ці роки. Проте, мова йде про виключно позитивні зміни.

Коли ми зустрілися, були два шмати стейка з кров’ю, зараз ми скоріше переморожений фарш. Але все було як треба

– жартома прокоментувала Ольга Шурова.

Втім, навіть такий ідеальний, на перший погляд, шлюб іноді може давати тріщину. Нагадаємо, що раніше Дмитро Шуров зізнавався, що під час карантину 2020 року вони з дружиною сварились і навіть подумували про розлучення. Втім, шлюб вдалось зберегти, а всі випробування зробили їхнє кохання тільки сильнішим.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.