Ілона Гвоздьова розповіла про важку хворобу, яку не знала, як лікувати: “З кожною годиною стан погіршувався”

Відома українська хореографиня нещодавно розповідала про те, що погано відчуває ліву руку. Сьогодні знаменитість зазначила, що ситуація погіршилась і назвала свій діагноз

Українська танцівниця, педагог і хореографиня днями сильно стурбувала своїх шанувальників зізнанням у тому, що останнім часом відчуває неприємний біль у лівій руці та ключиці. Пізніше Ілона Гвоздьова розповіла, що ситуація лише погіршилась, але вона все ще не здогадувалась, що могло стати причиною болісним відчуттям.

Сьогодні знаменитість таки відвідала лікаря та розповіла в особистому блозі в соціальній мережі Інстаграм про події останніх днів, стан свого здоров’я у цей час і зізналась, що їй вдалось зробити правильне рішення.

Ілона Гвоздьова розповіла про проблеми зі здоров'ям
Ілона Гвоздьова розповіла про проблеми зі здоров’ям

На особистій сторінці в Інстаграмі українська хореографиня розповіла, що за останній день стан її здоров’я помітно погіршився, через що вона вирішила не відкладати похід до лікаря й терміново поїхати до клініки. Ілона Гвоздьова пройшла всі необхідні обстеження та почула вирок лікаря.

За словами знаменитості, вона одразу пройшла доплерографію судин шиї та голови й звернулась за консультацією до невропатолога. Лікарі Ілони Гвоздьової змушені були швидко приймати рішення, оскільки стан зірки ставав гіршим буквально з кожною годиною. Врешті хореографині призначили лікування.

Українська танцівниця показала кадри з лікарні
Українська танцівниця показала кадри з лікарні

Знаменитість також зауважила, що вона вдячна за те, що змогла вчинити правильно й не погіршила свій стан. За словами Ілони Гвоздьової, вона хотіла відвідати масаж і лише потім прийти до лікарні. Проте, через погіршення стану вона таки першочергово пішла до лікаря. Хореографиня зазначила, що все могло закінчитись набагато гірше, якби вона вирішила по-іншому.

Такого в мене ще ніколи не було. З кожною годиною мій стан погіршувався, почало віддавати в щелепу, ліве вухо та грудину

– прокоментувала Гвоздьова.

Ілона Гвоздьова показала кадри з обстеження
Ілона Гвоздьова показала кадри з обстеження

Танцівниця також назвала діагноз, який змусив її відчувати такі болі. Ілона Гвоздьова застудила м’язи на спині, від чого відчувала себе настільки погано, як ніколи раніше. Знаменитість пригадала, що за всю свою професійну кар’єру вона ні одного разу не стикалась з подібним болем, хоча переживала різні травми.

spot_img

Схожі статті

Після розлучення з другою дружиною 49-річний Василь Вірастюк часу дарма не гаяв: “У мене народився 4-й син”

Василь Вірастюк ще не встиг завершити процес розлучення з колишньою дружиною Інною, як на найсильнішу людину планети накотила нове кохання і навіть з'явився нащадок.

Готується просто і швидко, а вся сім’я сита. Йдуть ще з дека: соковитий рецепт курячих биточків у підливі

Що приготувати смачного, але щоб не морочитися на кухні, а сім'я залишилася ситою і задоволеною? Сьогодні ми підготували рецепт курячих биточків із підливою, який ідеально підходить для цього.

Забутий рецепт із 90-их: з оселедця та 2 яєць виходить ідеальна закуска – хоч ложкою їж, хоч на хліб намащуй

Цей рецепт наших бабусь незаслужено забутий. А тим часом виходить дуже смачно, до того ж готується все просто. Інгредієнти можна брати будь-які. До вашої уваги 2 рецепти на вибір.