Молода дружина Віктора Павліка зізналась, що вони проходять кастинг для участі в реаліті-шоу: “Міняю жінку?”

Схоже, що скоро шанувальники Віктора Павліка зможуть побачити його зіркову родину не лише в блозі молодої дружини, а й на телеекранах. Репяхова повідомила, що вони проходять кастинг

Шанувальники знають про особисте життя відомого українського музиканта Віктора Павліка майже все. Завдяки блогу його четвертої дружини Катерини Репяхової фани постійно дізнаються про найцікавіші новини та події з зіркового життя. Проте, якщо комусь цього замало, то Катерина Репяхова повідомила, що зовсім скоро вони зможуть дізнатись про родину Павліків більше.

Так, на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм дружина українського співака повідомила, що вони з чоловіком вирішили взяти участь в популярному українському реаліті-шоу. Програма транслюватиметься на одному з українських телеканалів, проте поки що деталі невідомі. Репяхова повідомила, що вони мають проходити кастинг і писати візитівку своєї родини.

Катерина Репяхова повідомила, що вони з Павліком візьмуть участь в телепрограмі
Катерина Репяхова повідомила, що вони з Павліком візьмуть участь в телепрограмі

Кастинг на озвучену телепрограму зіркова пара проходила в різних містах України, оскільки Віктор Павлік наразі роз’їжджає теренами країни з виступами. Співак і його дружина дистанційно під’єднались до відеодзвінка та розповіли про свою родину.

Катерина Репяхова опублікувала коротеньке відео без звуку, на якому видно, як вона натхненно і з захопленням розповідає про свою родину. З обличчя зіркової дружини не зникає щаслива усмішка, а одягнена блогерка в яскравий рожевий светр.

Дружина Павліка разом з чоловіком пройшла кастинг на шоу
Дружина Павліка разом з чоловіком пройшла кастинг на шоу

У відповідь на опубліковану Катериною Репяховою новину про те, що вони з Віктором Павліком можуть стати героями української телепрограми, шанувальники та підписники блогерки почали припускати, в якому проєкті вони планують взяти участь. Так, користувачі мережі поділились з дружиною відомого українського музиканта припущеннями, проте, зазначила Репяхова, ні один з підписників не виявився правим.

Шанувальники припускали, що зможуть побачити зіркову пару на телепроєкті “Супермама” або “Міняю жінку”, проте виявилось, що в зніманні цих шоу зіркова родина участі не прийматиме. Катерина Репяхова зізналась, що вони подали заявку на участь в абсолютно новому українському проєкті, який ще ніхто раніше не бачив.

Репяхова повідомила, в якому шоу вони візьмуть участь
Репяхова повідомила, в якому шоу вони візьмуть участь

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".