Нова дружина екса зрадниці Денисової Олександра Кривошапко розповіла про збільшення губ: “Важливо знати міру”

Марія Кривошапко, нова дружина відомого українського співака і волонтера Олександра Кривошапко, розповіла все про збільшення губ. Вона за професією косметолог.

Олександр Кривошапко став відомим завдяки участі в шоу “Х-Фактор”. Там він познайомився з Тетяною Денисовою, в яку закохався і це було взаємно. Не зважаючи на суттєву різницю в віці, пара почала зустрічатись і згодом одружилась. Але прогнози оточення справдились — вони були разом недовго і після купи скандалів розійшлися. В шлюбі дітей не з’явилось.

Нова дружина Олександра Кривошапко розповіла про збільшення губ
Нова дружина Олександра Кривошапко розповіла про збільшення губ

Після скандальних відносин з Тетяною Денисовою Кривошапко мав інші серйозні стосунки. З актрисою і моделлю Мариною Кінскі у нього все склалося так, що на світ з’явилась донька Аліса. Її батьки вже не разом, але після розлучення Олександр і Марина добре спілкуються і вирішують всі питання стосовно виховання разом.

В 2022 році під час повномасштабної війни в Україні Кривошапко одружився втретє. Його обраницею стала косметолог Марія. Вони разом пройшли вогонь і воду, разом відвідували як волонтери деокуповані міста і продовжують займатись добрими справами.

Нова дружина Олександра Кривошапко розповіла про збільшення губ
Нова дружина Олександра Кривошапко розповіла про збільшення губ

В своєму Інстаграм-блозі Марія Кривошапко розповідає про свою роботу. На цей раз дівчина поділилась з підписницями, як часто можна збільшувати губи. Зараз це одна з найпопулярніших ін’єкційних процедур у косметологів.

Я не рекомендую захоплюватися процедурою. Справа в тому, що кількість препарату, який вводиться не повинна перевищувати норму. І розкриваючи цю тему, я відповідаю, до мене можна записатись через місяць, якщо не влаштовує об’єм. Важливо знати міру і не перестаратися. 1-2 рази в рік для підтримки ефекту. Старайтесь запам’ятати препарат, щоб корекцію робити сумісним філером

, – розповіла дружина співака.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.